Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki, vēlos ieteikt izvēlēties studijas Dānijā, jo pretēji Anglijai, Dānijā studijas ir bez maksas, turklāt visi studējošie var saņemt Dānijas valsts stipendiju, kas ir apm. 750 EUR mēnesī.

Studijas tiek piedāvātas gan vidusskolu beidzējiem, gan esošajiem studentiem, kuri vēlas Latvijā iesāktās (nepabeigtās) studijas turpināt ārzemēs.

STUDIJAS IR BEZ MAKSAS
Visas Study Start piedāvātās AP un bakalaura programmas Latvijas pilsoņiem ir bez maksas, kā arī visiem pilna laika studentiem tiek piedāvāta iespēja saņemt Dānijas valsts stipendiju 750 EUR mēnesī!
Paralēli mācībām studentiem ir iespēja arī strādāt, saņemot apm. 15-20 Euro stundā, tādā veidā nodrošinot dzīvošanu, neņemot studiju aizdevumus.

PIETEIKŠANĀS
Pieteikšanās studijām notiek bez iestājeksāmeniem, une bez IELTS un TOEFL testiem. Lasi plašāk www.studystart.lv vai jautā rakstot uz baiba@studystart.lv
Pieteikšanās termiņš - 10. marts.

Study Start sniegtās konsultācijas un iestājdokumentu kārtošana ir bez m

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vispirms var uzrakstīt e-pastus pašām universitātēm un noskaidrot interesējošos jautājumus. Sākumā ir jābūt nokārtotam IELTS vai TOEFL eksāmenam, jo katrā studiju programmā ir pasīts konkrēts angļu valodas zināšanu līmenis, bez tā nevar peiņemt. Iespējams arī atrast universitātes, kas šāda standartizētā pārbaudījuma vietā ļaut uz vietas kātrot agļu valodas zināšanu pārbaudes testu.
-------------------------------- ---------------------------------
Hostinger.lv http://api.hostinger.lv/redir/5007215

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.