Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

andys

+103

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1589 skatījumi

iesakat krievu valodas kursus valmierā

Izglītība » Apmācīšana

iesakat LUDZU kur var foršī apgūt krievu valodas kursus valmierā. interesē privātas stundas, galveno kārt sarunvalodā. googlē jau apskatiju, bet iesakat pašū labāko! un kad iesakat - pamatojumu - kādēļ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

krokijs

+18181

 
kas tad nu noticis ? cik es zinu, tad valstī vēl nav ieviesta krievu valoda kā otra oficiālā un tieši šādu iemeslu dēļ domaju ka tev viņa nav jāmācās un vari arī nezināt.

pirms 12 gadiem  

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

mani daudzi zviedri apskauž,ka es tekoši runāju krieviski, liek viskaut ko pateikt un beigās izsaka nožēlu ,ka viņi nezin, cik forši būtu iemācīties. laikam jau nevājā ekstra.

krokijs, pirms 12 gadiem :

:D , prēkš ārzemniekiem tas ir vienkārši kaut kas jauns !! bet latvietim kas dzīvo lv. nu vispār jau nevar zināt kam latvijā viņa būtu jāzin. es jau atkal šajā ziņā ar ārzemniekiem esmu principiāls. latvijā es visiem ārzemniekiem, ar kuriem protams sanāk saskarsme, lieku runāt ar mani latviski !! tāpat kā latviešiem ārzemēs viņi liek runāt viņu valodā !! un tad kad es saku ārzēmniekiem lai runā ar mani latviski, tad viņi izbola acis un jūtas šokēti.

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

nu man teica, ka ,lai bīdītu biznesu kādā valstī, labais tonis ir apgūt tās valsts valodu kaut nedaudz. tikai zviedriem mēle nelokās krievu valodā, var bez iekšām palikt, kad šie mēģina kaut ko pateikt:D

andys, pirms 12 gadiem :

darba līgumā prasība - zināt krieveni

krokijs, pirms 12 gadiem :

nu par to līgumu var strīdēties vecīt, kā jau minēju valstī nav otra oficiālā valoda krievu, tapēc darba devējs nevar izvirzīt tev tadas prasības. un taisni otrādi, tu vari izvirzīt prasības, lai darba devējs ar tevi runā latviski !! viss.......

andys, pirms 12 gadiem :

opā, pirmā dzirdēšana...

andys, pirms 12 gadiem :

ok, strīdēties es varu, bet jāprot man viņa būs tā vai tā - tāpēc man vēl aizvien ir aktuāli atrast privātstundas Valmierā...

krokijs, pirms 12 gadiem :

tas jau ir katra paša uzskats vai tev viņa jāprot būs, bet latvijā dzīvojošam latvietim, kur valsts valoda ir latviešu, tev ir pilnīgas tiesības runāt tikai latviski un nesaprast krieviski !!

andys, pirms 12 gadiem :

tiesības? hmz... a ir kāds likums, kur tieši tā arī ir rakstīts?

krokijs, pirms 12 gadiem :

kā tad kad ir, latvijā pat ir likums, ka tu atrodoties jebkurā vietā latvijā, drīksti runāt tikai latviski. un neviens nav tiesīgs tev prasīt pat krievu valodu !! http://www.vvk.lv/index.php?sadala=134&id=164&PHPSESSID=4ca829529a4f80f4df2d20635e43ce01

krokijs, pirms 12 gadiem :

un neskopojies, spied +

krokijs, pirms 12 gadiem :

un kādēļ tev būtu nauda jatērē uz kursiem, ja to var nedarīt. ja kādam darba devējam vai jebkuram tas nepatīk, tad izprintē šito papīru http://www.pvd.gov.lv/text_files/Lik_valsts_valod.pdf un uzmet uz galda !! tie jau var būt tiesu darbi !!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.