Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronis

-10

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 871 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja gribi kļūt par šoferi, tad ej mācīties vidusskolā, jo to pabeidz 3 gados nevis 4 kā tehnikumu, kad sasniegsi pilngadību, tad varēsi iegūt autovadītāja tiesības, bet,manuprāt, kravas mašīnas vai autobusa tiesības var iegūt tikai no 21 gada (varbūt maldos). Tāpēc iesaku labāk pabeigt skolu, jo kamēr nebūsi sasniedzis pietiekamo vecumu, tiesības un darbu nedabūsi + iegūtā izglītība noteikti par sliktu dzīvē nenāks.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ZeeZee

+122

 
No 18 gadu vecuma - C1 kategorija- Mehāniskie transportlīdzekļi, kuru pilna masa pārsniedz 3500 kilogramus, bet nepārsniedz 7500 kilogramus un kuri neietilpst D1 un D kategorijā (autobusi), kā arī šādas kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, kuras pilna masa nepārsniedz 750 kg kilogramus.
No 21 gada vecuma - C kategorija - Mehāniskie transportlīdzekļi, kuru pilna masa pārsniedz 3500 kilogramus un kuri neietilpst D1 un D kategorijā (autobusi), kā arī šādas kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, kuras pilna masa nepārsniedz 750 kilogramus.
Nezinu, vai vēl ir spēkā tas ierobežojums, ka vajag arī kkādu stāžu ar B kategoriju...? bet nu B kategorijai pirms tam vienalga jābūt.
Tā ka jārēķinās ar lielām izmaksām- B kategorijas teorija+braukšana+eksāmeni. C kategorijas teorija+braukšana+eksāmeni. Te braukšana arī maksā krietni vairāk nekā ar vieglo..
Plus vēl, ja gribēsi strādāt uz komercpārvadājumiem, jākārto profesionālās tiesības jeb 95.kods, kas arī labi maksā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Matt Chase

-20

 
Neesmu eksperts bet samekle interneta kravas auto vaditaja vakances paskaties vinu prasibas un cik klases ir jabut izietam un megini sazinaties ar viniem + aizej uz tuvako bibloteku un paprasi akademiskas skolas gramatu par kravas auto vaditaju vai ko tur, ja vari ari paker citas gramatas no kuram vari studet, samekle skolu, izej, un darbs tavs...

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.