Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Question/A

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 972 skatījumi

Sveiki Vēlos pasniegt IT kursus pašam ir Tehniskā izglītība, vai man ir jādabū sertifikāts, vai kas tāds ja vēlos apmācīt citus ?

Izglītība » Apmācīšana

Sveiki Vēlos pasniegt IT kursus pašam ir Tehniskā izglītība, vai man ir jāiegūst sertifikāts, vai kas tāds ja vēlos apmācīt citus ?

- Ja nepieciešams sertifikāts kāds, un kur to dabūt.
- Vai ir jāsaskaņo ar VIDU
- Vai man ir jāiesniedz mana mācību programma kaut kur .

Jo vairāk informācijas kāds spēs sniegs, jo labāk ....

Paldies jau iepriekš.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izglītība, tāpat kā medicīna ir valsts regulējama profesija. Lai varētu pasniegt jebkuru priekšmetu, neatkarīgi no tā, kāda jums ir kvalifikācija vai izglītība šajā lauciņā, jums ir jāpārzina mācību metodika, respektīvi, ir nepieciešama pedagoga kvalifikācija vai grāds pedagoģijā. Ja jums jau ir augstākā izglītība, tad viena vai pusotra gada laikā jūs varat iegūt pedagoga kvalifikāciju un nodarboties ar valsts akreditētu mācību vai studiju programmu apmācību Latvijas izglītības iestādēs. Individuāli pasniegt kādu priekšmetu neviens jums nevar aizliegt, bet valsts akreditāciju iegūt savam kursam jūs nevarēsiet, ja jums nebūs atbilstošas kvalifikācijas.

pirms 7 gadiem  

Arial bold kursīvā, pirms 7 gadiem :

Kāda augstākā izglītība - cilvēkam atbaidošas problēmas ar viselementārāko gramatiku un pareizrakstību (tas gan, tiesa, neizslēdz iespēju, ka Kvešķens, iespējams, varētu būt labs IT speciālists).

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Nekāds sertifikāts nevar garantēt jebkādas zināšanas "IT kursos" - tā sfēra ir pārāk plaša un nav tāda specciālista, kas to pārzinātu visu.

Ja gribi par to ņemt samaksu, tad nevis jāsaskaņo ar vidu, bet jāreģistrē uzņēmējdarbība un jāmaksā nodokļi.
Ja darītu to kā algots darbinieks - jānoslēdz līgums ar darba devēju kurš par to būs atbildīgs un arī paziņos vai nepieciešama pedagoģiskā izglītība, profesionālie sertifikāti, programmas, utt.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.