Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Ja gribi rakstīt to,ko grib saņemt pasniedzēji,es tev nepalīdzēšu.Bet,ja gribi rakstīt taisnību,tad tā ir tāda - visi tie siltumnīcas efekti,ozona caurums, ledāju kušana utt tie ir gudru cilvēku veids nopelnīt.Cilvēks ir pārāk mazs, lai kaut ko mainītu. Visu nosaka KOSMOSS. Dinozaurus ne cilvēks iznīcināja, globālā sasilšana sākās jau 17. gadsimtā, kad beidzās tā saucamais "mazais ledus laikmets" un tā nesākās tāpēc,ka uzcēla vienu rūpnīcu uz 1000 kvadrātkilometriem.VISI procesi dabā notiek tāpēc,ka tam jānotiek.Kas vienā pusē pazuda, tas citā uzradās utt. Ko vispār nozīmē tā "vides saglabāšana"?Iedomāsimies piemēru -tev ir galds.Ar laiku uz tā sakrājas putekļi. Putekļus noslaucīt- tā ir galda saglabāšana vai nav?Ar laiku galds sāks pūt un drupt.Izmantot speciālus līdzekļus, iejaukties bioķīmiskos procesos -tā ir galda saglabāšana?Kāda jēga ir saglabāt sugu,kurā ir palikuši 100 īpatņi, ja genofonds tāpat ir pazudis,un to vairošana ir tuvradniecība?Ja tu tā sarakstīsi,ieskaiti nedabūsi

pirms 10 gadiem  

Uvis Blumbergs, pirms 10 gadiem :

ne es skolotajiem nepielienu vairak stridos ar viniem D:

Uvis Blumbergs, pirms 10 gadiem :

es vnk pedeja diena saku rakstit un ta sanaca kautkas bet varetu vel kko pielikt bet google neko nevaru atrast

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Nevajag raut globājās problēmas,kā te Jānis cenšas parādīt, enerģijas ekonomēšana ir, pirmkārt, priekš sava maciņa, kaut vai izmantot piemērotas jaudas spuldzītes, neskrūvēt mazmājiņā 200W kvēslpuldzi, nededzināt to cauru diennakti, vai vārīt tik daudz ūdeni cik vajaga tējai ne 10litru toveri.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.