Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1419 skatījumi

man ir dvdplayeris vins lasa divx ,dvd, un es nokacaju filmu dvdrip un ieraksitu diska dvd un vins vinu nelasa to dvd-rw disku, ko darit ?

Izklaide un mūzika » Filmas

kaa lai es skatos filmas kas ir lielakas neka 700mb parastaja diska ? varbut kautka savadak jaraksata tas filmas taja dvd-rw

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Eduards Smalkais

+1257

 
Cik zinu, ir tādi playeri, kuri ņem pretī tikai oriģinālos cd. Tiem esot kkas jāmaina sistēmā, lai varētu nolasīt arī pašrakstītos cd. Pašam man nav nācies saskarties ar šādu problēmu, jo iegādājos lasītāju, kas ņem visus... (Speciāli jautāju tirgotājam) :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nu, ja tu ieraksti filmu taisot create dvd movie, tad vajadzeetu iet. bet man arii bija taada lieta, ka dvd player neuztver diskus dazhreiz. Var arii meegjinaat kaa data dvd taisiit, tikai tad dvd player menu buus jaaizveelaas filma, lai choleetu, tik raksti uz maziem aatrumiem citaadaak chakareesies taa filma.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.