Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1785 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Latvijā gan neesmu redzējis, papildinot Viļņa atbildi - seriālus tirgo pa vairākiem DVD vienā lielā upakofkā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vilnis

+3247

 
jēziņ! 5. sezona visas 17 sērijas BDrip virs 30Gb..un gribi 4.7Gb diskā lai salien? Nu, ja vienīgi Blue- Ray. Un kur pārējās 4 sezonas tad liksi?

pirms 14 gadiem  

Ingus Miglans, pirms 14 gadiem :

Vilni, neko neesi dzirdejis par DVD 9? Ieks ASV sis serials ir vairakos diskos un ka Raitis mineja viena komplekta ir kadi 4-5 diski. Bet paldies visiem par komentariem, ta ari likas, ka Latvija nebus, laikam jamekle Krievija.

Vilnis, pirms 14 gadiem :

joka pēc biki parakos pa saitiem. DVD9 kvalitātē nav pilnīgi nekur. Un ja tomēr gribi iegādāties, un ja trāpās pa rokai, tad komplektā būs nevis 4-5 diski, bet gan 40-50, pie tam vismaz..Jau BDRip apjomi šausmina, un tie ir apmēram vienādi ar ripotajiem DVD. Bet ja vēl DVD9..Kaut gan gaumes lieta.Vienīgais, vai ir jēga mest naudu ārā uz seriāliem, kuru iespējams, pat pilnībā nenoskatīsies, jo vienkārši apniks.

Ingus Miglans, pirms 14 gadiem :

Neparspile, izpetiju ebay, disku skaits ir no 5-7 katra sezona. Starpcitu, so serialu jau esmu noskatijies 2x (lidz 5 sezonai ieskaitot), vnk nav runa par naudu, gribas kvalitativi ielikt plaukta smukus diskus :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams,vienkāršāk ir nokačāt normālā formātā,uz normāla printera un normāla papīra izprintēt vāciņu,pat apli,kuru uzlīmēt uz diska un efekts īpaši neatšķirsies no orģināla.Es tā esmu izdarījis ar daudziem kārotiem ķinīšiem un končiem.
Bet tas ir tikai mans viedoklis.
Lai veicās!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šeit ir visas sezonas vienkopus bez pirkšanas: http://tfile.ru/forum/viewtopic.php?t=265056

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.