Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1188 skatījumi

3D filmas

Izklaide un mūzika » Filmas

lejupielādēju 3D filmu datorā. Vēlējos ielikt to ārējā cietajā diskā, bet rāda, ka neesot vietas. Bet kā tas var būt, ja pati 3D filmiņa ir 30GB, bet cietajam diskam brīvā atmiņa ir 530GB?! Kāds varbūt zin kāpēc tā?Kāds ir licis tādas filmas diskos?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ārējam cietajam diskam failu sistēma nespēj saprast tik lielus failu izmērus. Visdrīzākais, tev tur ir FAT32 failu sistēma, kur limits ir 4GB - http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table. Pārformatēsi disku uz citu sistēmu, būs viss OK. Ja nav datus kur likt pie tādas operācijas, tad ar Gparted vari samazināt partīcijas izmēru, uztaisīt jaunu partīciju ar citu failu sistēmu. Tad pārcelt datus uz jauno, likvidēt veco un izplest jauno pa visu disku.

pirms 11 gadiem  

Madara Gaidlazda, pirms 11 gadiem :

Jā, uzrādās tas FAT32...Kā var pārformatēt? Varbūt varat uzraksīt secībā kā to dara, citādāk es jēgā netikšu.:D

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Vislabāk jau ar GParted, kā jau minēju. Bet, ja tur nekā saglabājama nav, tad jau viss atkarīgs no tavas OS. Pieņemot, ka tev ir Windows 7 - http://www.pcworld.com/article/248980/how_to_format_your_hard_drive_in_windows.html

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Iespeejams taada pati probleema kaa man ka vnk. nevar paarkopeet uz aareejo lielaakas filmas par kaut kaadu konkreetu izmeeru... manam PC tas ir 4GB :S

pirms 11 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem :

Tur nav nekāda saistība ar 'tavu datoru' - kā jau Uldis rakstīja, diskā izmantotā failsistēma neļauj izvietot failus lielākus par 4096 MB.

P.S. kurš vispār izmanto externālos draivus ar FAT32? Tak viņi jau no rūpnīcas nāk preformatēti NTFS.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.