Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1247 skatījumi

Izmēru atšķirība

Izklaide un mūzika » Filmas

Kāda atšķirība 3D filmām, piemēram, ja vienai izmērs ir 16GB, citai 30GB...Kvalitāte labāka, 3D efekti labāki?! Lejuplādējot īsti nevar saprast, kuru tad labāk izvēlētiesKāda atšķirība 3D filmām, piemēram, ja vienai izmērs ir 16GB, citai 30GB...Kvalitāte labāka, 3D efekti labāki?! Lejuplādējot īsti nevar saprast, kuru tad labāk izvēlēties.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es, kad velku filmas, parasti velku 1080p, un tad arī dažām ir 10-15 GB, citām atkal ir 20-40 GB. Video kvalitāte šad tad ir manāmi labāka, bet šad tad nav. Taču, ko es esmu ievērojis, ir tas, ka tām filmām, kas aizņem vairāk GB, parasti ir krieeeeetni patīkamāka skaņa. Tām mazākajām pēc izmēra reizēm ir 300-600 kb/s audio bitrate, a tām lielākajām ir redzēts audio līdz pat 6 mb/s.

Tāpēc es vienmēr velku tās filmas, kuras aizņem vairāk. Man skaņas kvalitāte ir puse no filmas. Ja attēls ir super-duper labs, bet skaņa kā mucā, tad jau nekāda prieka nav skatīties.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Gigabaiti tur neko neizsaka. Jāskatās citi parametri. Piemēram, izšķirtspēja, kadru biežums, bitrate. Un jēdziens 3D arī var tikt staipīts diezgan plaši. Piemēram, filmas, kas nav uzreiz taisītas kā 3D, ir stipri nebaudāmas, jo atkarībā no ēnām un editētāja prasmēm kaut kas uz 3D pusi tiek sasniegts, bet parasti ar kaudzi nepilnību.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

un lejupielādējamā materiāla aprakstā tikai gigabaiti norādīti, bet nekā par izšķirtspēju un filmas garumu minūtēs? tad jau labāk izvēlēties izvēlēties citu materiāla lejupielādes vietni, savādāk pēc 30 gigu nokačāšanas vēl izrādīsies ka tā nemaz nebūs filma...

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.