Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

līga augule

+31

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1995 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Ja kolekcija liela, varbūt ir jēga iega'dāties kādu no:
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=171620&
Vienkāršākais veids, kā digitalizēt vinila plates, savietojams ar MAC un PC. (iPTUSB)=== ION iPTUSB vinylplašu atskaņotājs. Caur mazo un kompakto atskaņotāju varēsiet klausīties mūziku no platēm, kā arī pārrakstīt uz datoru. ION iPTUSB ir savietojams ar jebkuru mājas stereo caur AUX ieeju. Iespējams darbināt arī ar 6 D tipa baterijām vai no enerģijas avota. Savienojams PC/Mac (Windows XP/Vista, Mac Os 10.4 vai augstāk
89.00 Ls

http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=86829
Vienkāršākais veids, kā digitalizēt vinila plates, savietojams ar MAC un PC. (ITTUSB)=== TTUSB ir unikāls, vienkāršs, ar USB savietojams plašu atskaņotājs, kas nodrošina vinila ierakstu kolekcijas pārveidošanu tavam datoram saprotamā formātā. Komplektācijā ietilpst visi nepieciešamie vadi, lai savienotu ierīci ar datoru vai stereo sistēmu.
...

pirms 14 gadiem  

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

Ja tikai dažas vai nav vēlēšanša to darīt pašrocīgi:
http://www.sludinajumi.com/view.php?bn=sludinajumi_forums&key=1257606670&v=f http://rus.postit.lv/slud.php?id=126785&cat=126
Audio Kasetes/Magnētiskās Lentes/Vinila Plates uz CD.
Pārrakstu audio kasetes, magnētiskās lentes un vinila plates uz kompaktdiskiem. Kompaktdiska ieraksts jebkurā formātā. Cdda,wav,mp3,wma. Konvertēšana. Skaņas restaurācija un uzlabošana noņemot lentes fonu un plates klikšķus. Maksa par standarta pārrakstīšanu Ls 10 par 1 CD (līdz 80.min). Maksa par pārrakstīšanu ar pilnu skaņas uzlabošanu Ls 20 par 1 CD (līdz 80.min). Vāka noformējums un pirmais CD iekļauts maksā. Katra papildus kopija Ls 3. Rīgas centrs. Profesionāls studijas aprīkojums un 20 gadu pieredze.

līga augule, pirms 14 gadiem :

Paldies par izmeļošām atbildēm.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

A kapēc tev jāpāraksta? novelc mūziku netā un nebus nevienam jamaksa! www.zaycev.net lidz šim visu ko mekleju esu atradis!

pirms 14 gadiem  

līga augule, pirms 14 gadiem :

Diez vai tur būs normāla mūzika bērniem, jo ,piem., dziesma par 5 maziem kukainīšiem, kas viens pēc otra iet bojā, mani galīgi neapmierina!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.