Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1390 skatījumi

sveiki! es speleju gitaru jau kadu laiku bet veelos zinaat, to

Izklaide un mūzika » Mūzika

ka man ir akustiska gitara, bet es velos vinu kaut ka pielegt pie aparaturas, cik zinu tad ir kaut kas vajadzigs pielikt pie stigam.
kas??
ko lai \daru?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
skaņas noņēmējs ir elektriskajai, tas noņem ar magnētu palīdzību. Akustiskajai visvienkāršākais ir mikrofons, īpašs statīvs tos vērš pret ģitāru, un ir arī tādi, kas paredzēti iespraušanai ģitāras caurumā. Mūzikas piederuma veikalā vajag tādiem būt. Otrs vada gals iebāžams datorā vai radioaparātā, notiek skaņas pastiprināšana. Tā ir vienkāršākā sistēma ar ne visai labu skaņas pastiprināšanas un izmainīšanas iespēju.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
To sauc par skaņas noņēmeju. Kur pārdod ģitāras, tur var nopirkt arī to un visu pārējo.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Skaņas noņēmējs ir ierīce, taču ģitāristi to sauc par pjezo... :) Ieteikums ir tāds, ka varbūt labāk paskaties kādu lētu pusakustisko ģitāru, jo ja tu spēlēsi caur "elektrību" (pastiprinājumu) tad nav pārāk lielas nozīmes pašas ģitāras kvalitātei (tikai grifam protams un stīgām, bet kastei maza nozīme - pat labāk, ja mazāka - mazāk fonē) var nopirkt pusakustiskās ģitāras (iesaku pirkt uzreiz ar izgriezumu priekš soliņiem - agri vai vēlu līdz tam nonāksi...) savukārt, ja patiesi ir patika spēlēt ko smagāku kur tiešām pastiprināšana ir svarīga un efekti, tad iesaku pirkt sākumam kādu lēto fender pakaļdarinājumu kātu stratu ko tādu (Stratocaster) ieej Tava skaņa - nesaku ka tur labākās cenas, bet tur tev dos labu padomu zinoši cilvēki... Un nopērc elektrisko ģitāru... Čakars ar pjezo un mikrofoniem un citām figņām nav tā vērts - izmēģināts - ja grib kārtīgu lietu - tad tik un tā dabūsi pirkt īsto lieto nevis lāpīties ar pjezo...
Tātad vai nu pusakustisko vai nu elektrisko -ieej Tava skaņ

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.