Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 981 skatījumi

kāds lasīšanas ātrums jāliek rakstot audio disku?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Es piemirsu tos ātrumus rakstot disku.Rakstīšanas ātrumu lieku vienmēr 16x bet cik bij jāliek lasīšanas ātrumam?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

DamagE

+26662

 
CD audio diskam lasīšana notiek automātiski ar 1X mūzikas atskaņošanas laikā, pēc ieraksta veikšanas lai pārbaudītu disku var likt lai izvēlas automātiski atrumu vai arī lielāko, ieraksta kvalitāte no tā nemainīsies.

tomēr, audio diskus ierakstt būtu vēlams izmantot pēc iespējas zemāku ātrumu ~ 4X vai 6X tādejādi būs mazāk zudumu ierakstīšanas laikā, jo iededzinātā bedrīte būs precīzāka un vieglāk nolasāma.

pirms 11 gadiem  

Ansis, pirms 11 gadiem :

bingo!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ansis

+1247

 
ja es kļūdos - tad palabojiet mani, bet... tur bija princips - lēnāk brauksi - tālāk tiksi! jo ātrāk rakstīsi, jo, iespējams, būs kaut kādi audio brāķi sadzirdami. vismaz uz vecāka gadagājuma atskaņotājiem tas ir novērots.

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

Jo ātrāk rakstīsi, jo īsāku laiku kalpos. Ieraksto ar max ātrumu 52x, tāds disks kalpo burtiski nedēļu, pēc tam nav nolasāms. Ierakstāmie diski diemžēl nevis iededzina diskus, bet gan maina plastmasas struktūru, bet šī izmaiņa nav mūžīga. Pat labi ierakstīts CD/DVD disks pa kādiem 10-20gadiem sāk zaudēt info, tā kā ik pa laikam pārkopējiet bildes no diskiem un nepērciet lētās ACME un citas noname matricas

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.