Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1001 skatījumi

Mašīnas subwooferis.

Izklaide un mūzika » Mūzika

Vēlos šādi ( http://www.youtube.com/watch?v=M2x9K-0EFBc ) pieslēgt subwooferi, kam 600w (max) un 30 ampēri. Vai varu pirkt jeburu 600w barošanas bloku un viss strādās, un ja 600 ir max jauda vai varu pirkt 550w barošanas bloku ja subwoofers netiks darbināts uz pilnu jaudu ( vidējā jauda viņam ap 400w) . Šodien gribēju nopirkt barošanas bloku (550w), bet teica, ka tur vajag tādu, kas vismaz 50Ls maksā, kāda ir atšķirība starp 550w bloku par 15ls un 550w bloku par 50Ls (zinu, ka dzesēšana un porti, varbūt vēl kas) ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nesaku, ka man ir taisnība, bet jāsāk domāt, vai kāds barošanas bloks vispār nodrošina 30 ampērus? Jauda tad vēl sūds. Turklāt pieņemu, ka 600W tam sūbim ir izejas/muzikālā jauda, nevis tā jauda, cik tā ierīce patērē.

Varbūt es te kaut ko smagi samuldēju, bet kādus 8-9 gadus atpakaļ, kad biju mazs un stulbs, ar džekiem mēģināju 350W mašīnas pastūzi pieslēgt pie barošanas bloka. Skanēja kā caur telefonu un knapi vispār kaut ko varēja dzirdēt.

pirms 11 gadiem  

Krātiņš Būris, pirms 11 gadiem :

Nu jā, ļoti labiem datoriem ir 6 ampēri, bet šeit video neizskatās, ka būtu kaut kāds "supermegakrutais" barošanas bloks. Man protams arī tumbas ir pievienotas, kas dos skaņu.
Šeit video http://www.youtube.com/watch?v=M2x9K-0EFBc

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Bet tur arī neizskatās, ka tas sūbis skan. Varbūt pēc video nevar īsti saprast, bet liekas, ka tur taut kas pļurkst, bet reālu, zemu basu nav.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Pērc vien par 50Ls - skopais maksā divreiz (vai piecreiz), un nodegusi automašīna dēļ nekvalitatīviem kabeļiem/barokļiem ir dārgs prieks.

Barošanas bloku obligāti ņemt ne vien atbilstošu, bet vislabāk vismaz ar 20% rezervi (attiecīgi 600W patērētājam vismaz 800W bloku), nekādā gadījumā ne vājāku par nominālo patēriņu. Arī ar tieviem kabeļiem nedrīkst skopoties - aizbrauc uz kādu audio akustikas veikalu, un parunā ar pārdevēju, lai sarēķina diametru un piedāvā atbilstošāko!

pirms 11 gadiem  

Krātiņš Būris, pirms 11 gadiem :

Automašīna nedegs, izmantošu barošanas bloku kā strāvas pārveidotāju lai var mājās pieslēgt, par 50Ls varu nopirkt normālu komplektu mājai tāpēc negribu tik dārgu pirkt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.