Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

nekas

+40

 
  • 5

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 1250 skatījumi

Es nevaru koncentrēties ja visi bļauj un runā kas man jādara?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Pirms 10 gadiem

..

nekas, pirms 7 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
Kā armijas stila pieeja, protams, pareiza.
Bet, vienkārt, meitenes ir mazliet komplicētākas nekā puiši; otrkārt, jautājuma autore, šķiet vēl ne darba gadu vecuma - tas, saudzējot jūtīgo uztveri, ļaus ar laiku tai nostiprināties, un , iespējams, kļūt mazāk traucējošai, un arī neforsētā veidā apgūt iemaņas, kā sevi labāk pasargāt un organizēt( - te nu ieteikums par mūziku vietā).
Un treškārt - nespēja koncentrēties uz vienu lietu nav rakstura niķis, bet bet nevieglā gadījumā faktiski klīniska lieta, kas ar ''jāiemācās savākties'' nekādā gadījumā nav labojama, maigi izsakoties.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
Varētu būt, ka esi ļoti jūtīga. Tāpat, kā, ja tev būtu alerģija pret troksni un haosu...,un darīt tur nevar neko tādu, kas tev šos stresorus padarīs viegli izturamus. Vienīgā saprātīgā rīcība: izvairies, tā saudzēdama savus resursus, kas(paaugstināts jutīgums) tev noteikti dzīvē noderēs, jo truleņu pilna pasaule, bet jutīgo ļaužu nav daudz.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Domāju ,ka ar jūtīgumu tam nav sakara, bet drīzāk ar nespēju koncentrēties uz vienu lietu.
Maz ticams ,ka vienmēr darbā būs ideāli apstākļi, pilnīgs miers un klusums.
Jāiemācās savākties un domāt par svarīgāko tajā brīdī.
Muzika fonā ir labs padoms.Pats esmu pārliecinājies.Tā notušē atsevišķos trokšņus un pēc brīža arī mūziku īpaši nedzird , jo pierod pie tās skanēšanas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Un ja Tu klausītos uz austiņām mūziku, tad nedzirdētu, kas notiek apkārt. Būtu vieglāk koncentrēties. Agrāk man arī bija šāda problēma, bet mūzika uz austiņām man palīdzēja

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Tā kā jautājums ir mūzikas sadaļā un bildē redzama nopietna vijolniece, pieņemu, ka jautātāja nevar spēlēt trokšņainā vidē. Koncentrēšanos var uztrenēt. Troksni vājināt, uzliekot austiņas (palīdz arī nepieslēgtas). Instrumenta spēlēšana ir neparasts koncentrēšanās veids, kas liek cilvēkam vienlaikus klausīties savu instrumentu, darboties ar pirkstiem, lasīt notis, klausīties, ko citi spēlē vai saka, atcerēties, kā jāspēlē un jāskan, vēl šo to plānot uz priekšu. Skaidrs, ka no sākuma nav viegli. Dziedāt gan ar vijoli laikam diez kā nevar.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu es uzskatu ka tev tada gadijuma jatiek gala pasai ar sevi , piemeram ievelc dzili elpu un koncentrejies.
Tev ir broblemas ar koncentresanos!

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.