Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1265 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ilze,atsaucot atmiņā iepriekšējos un izlasot šo jautājumu, man iztēlē uzbūtās burvīga ainiņa.... Paliela virtuve, plīts ar katliem ,kur vienā tiek gatavots siers, otrā graudainais biespiens , bet trešajā krāsota dzīja. Vēl istabā ir varens ozola galds uz kura vairākas atvētas grāmatas par Jersikas vēsturi, blakus viena viskija un konjaka pudeles.Glāzē kāds no šiem dzērieniem.Turpat ir pudele ar nedaudz duļķainu škidrumu ,kas varētu palīdzēt atrast "sinonīmu" ... Pati Ilze sēž istabas vidū ar kaķi uz kreisā pleca un lēni malkojot kafiju vai tēju uzspēlē arfu ;) Ceru ,ka neņemsi ļaunā šīs manas "dzejas rindas" :)

pirms 8 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Tev, Egil, ir ļoti konkrēta iztēle. Varbūt nedaudz abstrahēties? :)
Par virtuvi gan nav tiesa-tā ir pavisam neliela, kādi 2,5x2,5 metri. Bet par duļķaino šķidrumu lasi manu rakstu "Ārsts.lv" septembra numurā. Kā redzi, vēlos kļūt par emulatoru. :)

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Tev šķiet, ka spēlēt arfu ir sarežģīti? Bik savādāk nekā kokli.:)

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Tā virtuve un iekārtojums - tikai mana iztēle un konkrētumu tai piešķira Tevis uzdoto jautājumu klāsts.Ceru ,ka esi apveltīta ar pietiekamu humora izjūtu :) Kā teica kāda veca un slavena krievu aktrise: "Ja jums nav humora izjūtas, nekas ņauns ar jums nevar notikt, jo pats ļaunākais jau ir noticis..." ;)
Būdams mūzikas profesora dēls,apmēram stādos priekšā cik sarežģīti ir spēlēt arfu :) Redzi pa kokli grāpstās ar abām rokām no vienas puses , bet arfai no abām pusēm :)

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Rakstu neizdevās atrast :( Laikam nemāku meklēt :( vai neorientējos tajā žurnāla iekārtojumā.

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Tur jau tas joks, ka "jāgrābstās" no abām pusēm un tā kā nedaudz pārvaldu vairāku instrumentu spēli, tad zinu, ka, spēlējot pēc dzirdes, man būs vieglāk spēlēt no abām pusēm. Uz klavierēm viss notiek plakanplaknē, bet arfai-sagitāli. Tas viss gan ir tīri individuāli. Ar humora izjūtu man viss kārtībā, tādēļ jau es te vazājos.:)
ja Tu par žurnālu, tad, kā zināms, septembra numurs vēl tikai iznāks. :D

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Tā kā uzaicinājums izlasīt rakstu bija uzrakstīts tagatnes formā, tad nospriedu ,ka septembra Nr. jau sagatavots un pieejams internetā. Skaidrs ,pagaidīšu un centīšos attcerēties izlasīt.Ja tas ir par alkoholismu , tad es būšu pēdējais rindā ,kam vajadzētu to lasīt :D

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Nebaidies, Egil, tas nav par alkoholismu.:) Tur ir visas man zināmās derīgās lietas, ko dod alkohols. Būsi pārsteigts. :D. Un kandžas sinonīmi, un citāts iz Garlība Merķeļa rakstu izlases, kuru pārlasīju no sākuma līdz galam. :D

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Ka tik pēc Tava rakstas izlasīšanas nesāku dzert kandžu ;) Līdz šim šnabi ierindoju atškaidītāju kategorijā un neatceros ,kad to esmu dzēris, bet izlasīt izlasīšu ,noteikti. Mans puika saka nevis Garlībs Merķelis , bet Galīgs Merķelis ;)

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Dzert nesāksi, bet šņabi mājās turēt gan no sirds iesaku. Un, ejot mežā, tas jāņem līdz. :)

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Mājā jau ir arī spirts dezinfekcijai. Jā esmu manījis ,ka daudzi ņem šnabi līdz ne tikai uz mežu , bet arī uz copi un medībām ...dezinfekcijai ;)

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Nebūt ne dezinfekcijai vien. Tas var izglābt dzīvību, jo nevienmēr NMP dienests var piekļūt purvos un mežos iemaldījušam sēņotājam.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Visados saitos ,bet ja velies latvija tad lavtvija ir tads veikals vis par muziku saucas Muzikas veikals un tur ir visi instrumwnti tajam veikalam ir 2 stavi1 ir visi instrumenti otraja puse ir instrumenti puse burtnicu u.t.t:)

pirms 8 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Tajā veikalā nav.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nu tad atvaino sajaucu!

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.