Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ansis Ķuda

+72

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 6629 skatījumi

Kā atteikties no VIASAT?

Izklaide un mūzika » Televīzija

Tātad man ir VIASAT līgums uz diviem gadiem, kurš pēc aptuveni diviem mēnešiem beidzās. Tad nu gribējās laicīgi dzirdēt pieredzi kā no šitā kantora tā pareizi atkratās, jo dzirdēti visādi šausmu stāsti...

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

krokijs

+18181

 
nesaprotu kādi tur var būt šausmu stāsti !! šausmas sanāk tiem cilvekiem kuri paši mudrī viskautko !! ja līgums pēc diviem mēnešiem beidzas, tad viņu vienkārši vairāk nepagarini. tas ka jums beidzas līgums drīzumā, to arī VIASAT zin, un tici, viņi tev piesūtīs jaunu līgumu ar piedavājumu pagarināt vai arī atsūtīs vēstuli, par to ka jāierodas pagarināt. un viss kas tev ir jāizdara, tas ir jaatsakās no līguma pagarināšanas un attiecīgi viņi atslēgs savus pakalpojumus no jums. ar to arī viss beigsies.

pirms 12 gadiem  

KristapsM, pirms 12 gadiem :

9. Līguma darbība, apturēšana un izbeigšana
9.1. blā, blā, blā. Pēc šī perioda izbeigšanās Līgums tiek automātiski pagarināts uz nenoteiktu laiku, blā, blā, blā... Šito visu var izlasīt līguma pieteikšanas formas otrā pusē.

krokijs, pirms 12 gadiem :

nē nu loģiski, līguma apakspunktui man nav zināmi !! bet jau izlasot tavu rakstīto, ir saprotams, kad kadam zābakam jabūt, lai līgumu parakstītu uz šādiem nosacijumiem !

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Tas, ka līgums tiek automātiski pagarināts, ne vienmēr nozīmē, ka to nevar lauzt.

Automātisko pagarināšanu parasti lieto ērtības nolūkos — lai pēc katra līguma termiņa beigām nav jāiet un jāparaksta nākošais eksemplārs. Toties iespējai lauzt līgumu arī ir jābūt. Obligāti. Citādi jau tas ir strupceļš. Un, manuprāt, tādā gadījumā līgums nav juridiski pareizi sastādīts.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atteikties var kā no jebkura līguma, ierodoties jebkurā VIASAT birojā ar pasi pēc 2 gadu līguma termiņa beigām un nokārtotām visām saistībām, uzrakstot iesniegumu par atteikšanos no pakalpojuma, VIASAT atsūtīs pēdējo rēķinu par izmantoto pakalpojumu un atslēgs pakalpojumu. Tas, vai pēc šī termiņa beigām uzstādītā aparatūra ir izpirkta un ir jūsu īpašumā vai tā ir jāatdod, tam ir jābūt atrunātam jūsu līgumā. Kartes parasti tiek dotas uz gadu ar gada maksu, tā, ka tā jums būs jāatgriež.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

KristapsM

+504

 
Manuprāt, vislabākais variants ir iesoļot ar visu karti un līgumu viņu birojā Dzelzavas ielā 120g.
Vienreiz ne tā ieskaitiju viņiem naudu par rēķinu. Aizgāju ar bankas izdruku un neņurdod visu darbinieces nokārtoja.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
nē , tas nebūs īsti pareizi. es kad atteicos, uzzināju, ka viņiem ir jāaizsūta tā karte un jāatdod, nezinu , vai kaut kur līgumā tas ir rakstīts.bet pēc tam man pazvanīja un es tiku informēts par līguma pārtraukšanu.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.