Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jārīkojas ir tāpat kā pārtraucot jebkuru līgumu, jābrauc ir pie pakalpojuma sniedzējs, jāraksta iesnieguma par atteikšanos no pakalpojuma, jānodod visas kartes un tehnika, ja tā Jums tika tikai izīrēta, jānokārto visas saistības ar uzņēmumu un drošības pēc jāpalūdz izsniegt izziņu, ka visas saistības ir izpildītas, līgums ir pārtraukts un uzņēmumam tādā un tādā datumā pret jums nav nekādu finansiālu saistību, tas pats attiecas arī uz jebkuru līgumu ar banku un jebkuru citu pakalpojumu sniedzēju. Pārsvarā visi līgumi ir beztermiņa vai atjaunojas automātiski, un neatkarīgi no tā vai pakalpojumu saņem vai nesaņem, par tiem tiek iekasēta līgumā paredzētā samaksa, tā ka visi "mistiskie" rēķini ir pašu cilvēku neizdarība, TV antenas izraušana nenozīmē, ka pakalpojums netiek sniegts! Naudas neesamība kontā nenozīmē, ka bankas konts tiek slēgts, par to joprojām tiek aprēķināta apkalpošanas maksa, bankas atlikumam palielinoties mīnusos, kurus ātrāk vai vēlāk no Jums tāpat piedzīs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Trīs mēnešus pirms līguma beigšanās jāraksta iesniegums ka nevēlies vairs pagarināt līgumu,vēlams arī pazvanīt un pārjautāt vai saņemt iesniegums,termiņam beidzoties līgums automātiski pagarinās,pagarinoties līgumam mainās arī samaksa,tapec arī rodas visādi mistiski rēķini.Palasi uzmanīgāk līgumu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
viena tante teica, ka kāds sūtot kaut ko mistisku... wuuuaaaaaaa...!?!?!? Moš lai paziņa paņem vienreiz pirkstos līgumu un izlasa kas, kapēc un par ko tos rēķinus sūta...???

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.