Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris

+204

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1316 skatījumi

Gribu pirkt jaunu TV ar iespēju parādīt datora bildi tv ekrānā

Izklaide un mūzika » Televīzija

Ar HDMI vadu man neder, bet gribētu kādu vienkāršu bezvadu tehnoloģiju. Piemēram zinu par WiDi, bet tur laikam nepieciešama kkāda stacija pa vidu starp tv un portatīvo, uz kuru tiek nosūtīta info no pc un staciju un tad tv. Kāds ir variant aur Wifi? Vai ir tāds variants, ka pie usb iespraužu kkādu pārraidītāju un pa to ar bezvadu tehnoloģiju pa taisno uz tv?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ir varianti kas uz gudrajiem TV straumē filmas pa wifi (par kuriem Uldis stāsta), bet ja gribi tieši datora bildi normālā izšķirtspējā, tad tas pagaidām neiet cauri, jo datora izšķirtspēja + datora cienīgs kadra biežums (60+ nevis 25 hz) daudzkārt pārsniedz wifi kanālu ātrumu. Ja gribi uz TV ekrāna lietot datoru - nāksies izvilkt vadu, vai arī pagaidīt pāris gadus uz jaunākiem bezvadu risinājumiem.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Vairumam vidējas un uz augšu klases televizoru tagad nāk ethernet kabeļa ligzda, kas ir vislabākais, jo pēkšņi nebūs jāmet ārā televizors, jo atklāsies, ka kārtējā WiFi protokolā ir nelabojama kļūda. Bet arī WiFi ir lietojams, vismaz pagaidām. Galvenais, lai televizoram ir DLNA funkcionalitāte. Diemžēl, tā ļoti bieži tiek saukta visādos mistiskos vārdos. Ideja ir tāda, ka uz datora tu parasti nospied labo pogu uz video faila un tur ir iespēja rādīt uz televizora. Tas nozīmē, ka uz datora jābūt serverim, kas to panāk. Piemēram Windows 7 jau ir iekšā tāda lieta. Nav gan grūti pašam uzlikt kādu.
http://www.pcworld.com/article/2020825/how-to-get-started-with-dlna.html

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Datoriem ir arī vga un dvi,tur tev arī sanāks mazāk tērēt naudu TV.Nezinu vai tev sanāks nauda kādam jaunam smart tv,ja jau tev kompim nav neviena izeja no šīm!

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.