Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1742 skatījumi

Kurš interneta+televīzijas pieslēgums Latvijā (Rīgā) ir labāks gan kvalitātes ziņā, gan cenas ziņā? Lattelekom, IZZI, Baltkom vai kāds cits?

Izklaide un mūzika » Televīzija

Pirms gada dzīvoju Iļģuciemā un pieslēdzu IZZI. Kad pēc pusgada pārvācos uz Šampētera rajonu, tur IZZI nebija pieejams, tāpēc pieslēdzu Lattelekom. Tagad( nu jau trīs mēnešus) dzīvoju Zolitūdē un atkal pieslēdzu IZZI ( 3 mēnešus bezmaksas izmēģinājuma) un nevaru izlemt, atstāt IZZI vai pieslēgt kādu citu. Itkā IZZI nav problēmas ar vadiem un divām pultīm kā Lattelekom, bet ir problēma ar raidījumu ierakstīšanu (nevar ierakstīt vairākas filmas vienlaicīgi) un cenu ziņā gan IZZI, gan Lattelekom ir vienādi ikmēneša maksājumi. Kāda Jums ir pieredze šajā jautājumā?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ansis

+1247

 
lattelecom 100%! izmaksu zina gan ir vins bik dargaks par tadu izzi (bet te atkal jaskatas pakalpojumu kopums, kas tevi interese).
parcelotis gribeju atvadities no lattelekom, uzradas izzi ar savu 3 menesu testu, laikam nedelu es iztureju un pasutiju sos labi talu. ja tv gaja, tad nets man bija tiesi vienu dienu, pareja laika vina nebija. problemas viniem bija visdazadakas - tad vadi sarauti, tad ekas beninos kastite nosvilusi, tad vel un vel kaut kas. esmu atpakal pie lattelekom! tv attela kvalitate nesalidzinami labaka, arhivs daudziem kanaliem, nav viss jasteidz ierakstit, nets stabils utt.

pirms 10 gadiem  

martins antonovs, pirms 10 gadiem :

Tā jau ir ar to IZZI, bet man te problēma tāda ka Lattelekom manā adresē nav pieejams :( Itkā ar IZZI baigo problēmu nav bijušu, tik pāris reizes pazuda internets, bet TV ir labs. Tagad jāizvēlas tas IZZI vai Baltkom vai vēl kāds cits izņemot Lattelekom. Varbūt zini kādu kurš ir otrajā vietā aiz Lattelekom?

Ansis, pirms 10 gadiem :

grūti spriest par to, kas pēc LTC ir labākā alternatīva. IZZI un Baltcom bāžams vienā maisā, bez tam - viņiem ir dota zaļā gaisma apvienoties, ko viņi gan vēl vilcinās darīt. bet es saprotu, ka atsevišķās dresēs arī IZZI piedāvā interaktīvo televīziju (!!!), bet tikai atsevišķās. daudzi fano par Balticom (nejaukt ar Baltcom), ja pareizi saprotu - viņi pērk pakalpojumu no LTC, iespējams viņiem arī ir laba kvalitāte, cenas ir izdevīgas, par ko varu secināt pēc reklāmas lapelēm pastakastītē. Domā!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Lattelekom 100%.
Nav nekad ,nekādu problēmu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pirmajā vietā tevi interesējošu programmu nodrošinājums. Otrajā starp operatoriem - Lattele.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.