Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1804 skatījumi

Kā vīrietis kurš piedzima kā meitene, bet no 16 gadiem lietoja vīriešu hormonus, Var dzemdēt? Jā apakša viņam nav pārtaisīta, bet tik un tā.

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Skots Mūrs oficiāli atzīts par vīrieti, tomēr dzimuma maiņas operācijā viņam tika atstāti sievietes reproduktīvie orgāni. 2008.gadā viņš laida pasaulē meitu Sūzanu Džuljetu, savukārt 2009.gada vasarā - dēlu.
Interneta žurnāls sievietēm "MomLogic.com" vēsta, ka tagad Bītijs gaida trešo bērnu.
Kasjauns.lv jau rakstīja, ka Skots un Tomass izmisīgi cer, ka viņu sapnim būs laimīgas beigas. Skots Mūrs ir otrais vīrietis pasaulē, kuram izdevies palikt stāvoklī. Februārī viņam gaidāmas dzemdības. „Mēs zinām, ka daudzi mūs kritizēs, bet mēs esam neaprakstāmi laimīgi un nekaunamies,” viņš atzīst.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vai "Kas jauns" pāris nedēļas atpakaļ nerakstīja, ka Iecavā vistiņa izperējusi oliņu, no kuras izšķīlies mazs pūkains zilonītis?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Manuprāt kārtējais "Dzeltenās Preses" darbs :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ināra G.

+894

 
Redzēts arī TV. Bet, kas neparasts, ja jau piedzima kā sieviete, visi orgāni ir, tad stāvoklī palikt var. Laikam nedzēra hormonus kādu laiku un nelielas fiziskas aktivitātes.. drīzāk situācija kā tāda liekas visai neparasta, bet ASV dīvaiņu netrūkst.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Kas tur nesaprotams? Tu par sava ķermeņa uzbūvi esi mazliet informēta? :o)
Vagīnu un dzemdi jau neviens viņai neatņēma?! Olnīcas jau arī neviens viņai neatņēma! Tas ka viņai (-am?) ar galvu nav viss riktīgi, tas skaidrs, bet fiziski iznēsāt un dzemdēt bērnu viņa var tāpat kā jebkura cita sieviete!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Neliela daļa cilvēku piedzimst ar abu dzimumu pazīmēm.Mediki kopā ar vecakiem pieņem lēmumu par bērna dzimumu.Ta notiek attīstītās valstīs.Un attiecīgi ,,apstrādā,, indivīdu.Taču gadās ka lēmums nav bijis atbilstošs,un cilveks kad pieaug maina juridisko dzimumu un arī medicīnisko apstrādi.Ar hormonu terapiju u.tt. šis varētu būt tāds gadījums.Ja siev.dz. reproduktīvie orgāni nav izoperēti, tas var būt reali.

pirms 14 gadiem  

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

Pastāsti sīkāk - kā zīdainim, kam ir krāniņš (vai tieši otrādi - viņa nav), var konstatēt abu dzimumu pazīmes???

Viktorija Vitola, pirms 14 gadiem :

Mediķi saka-abu dzimumu pazīmes-tas varētu būt -gan sievišķas-tatad olnicas,dzemde un arī vīrišķas-kautkas penim līdzīgs ,tur kur meitenēm mēdz būt klitors.Neesmu mediķe pati, ta kā redzējusi neesmu,bet pedējā laikā par to daudz runā presē,Tv.Ir tādi indivīdi, kas maina dzimumu vairākas reizes dzīves laikā.

Ināra G., pirms 14 gadiem :

..runa ir par dzimuma maiņas operāciju..Skots piedzima kā meitene, krāniņa viņai piedzimstot nebija, to piešuva pēc tam ;)

Viktorija Vitola, pirms 14 gadiem :

Dzimumu maina ne tikai ar tik radikālām un neatgriezeniskām metodēm.Mēdz ar hormonu terapiju pastiprināt viena dzimuma pazīmes,un nomākt otra.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.