Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Pterodaktils

+17154

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2359 skatījumi

Vai atgriezīsies pie kompostieriem uzlauztā e-talona dēļ?

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Tiešām viltotie e-taloni aizņem tik nozīmīgu tirgus daļu, ka būs vērts izmest mēslainē daudzus miljonus vērto projektu?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

мαґ١s żְ

+1750

 
Rīgas Satiksme sux. Nopirka no leišiem savu lietoto e-talonu sistēmu, kas viņiem jau bija nobrukusi un tagad laikam aplauzās un domās kādu citu Banānrepublikas cienīgu spožu ideju. Sāks (turpinās) jau noteikti ar cenu paaugstināšanu! Vispār cilvēki būtu labāk ņēmuši piemēru no Nīderlandes un pārvietojušies dabai draudzīgā veidā - ar velosipēdiem. Laika ziņā nekas daudz nebūtu zaudēts, nodedzinātu kādu lieku kaloriju, nebūtu jāosta bomžu aizmīztie transportlīdzekļi un jābaro Rīgas Satiksme. Mans subjektīvais viedoklis. Peace.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Respect. Vienīgi Rīga un Latvija nav piemērota, lai pārvietotos ar velosipēdiem. Otmarozki ar saviem autiņiem velosipēdistus neuzskata par cilvēkiem un satiksmes dalībniekiem. Lai gan Rīga ir gana maza. lai uz darbu izbraukātu ar velosipēdu, piekritīsi, ka to varētu darīt vasarā, netīrīto ceļa malu un autovadītāju attieksmes dēļ. Darba vietā vajag dušu - savādāk ierodies sasvīdis. Tēvzemieši sabiedrisko transportu ir sačakarējuši nemērā. Kā var maršrutnieks konkurēt ar lielajiem busiem?

мαґ١s żְ, pirms 14 gadiem :

Cilvēku slimo attieksmi un autovadītāju respektu pret citiem satiksmes dalībniekiem laikam ir grūti mainīt.. Ja piemēroti ģērbjas un neminas pa galvu pa kaklu, tad sasvīšana ne vienmēr ir problēma, bet nu, protams, nebūs Rīga velosipēdu pilsēta, kā tas ir Amsterdamā, Hāgā vai citur.. Atšķirība kaut vai tajā, ka mūsu valdības un Rīgas domes prātvēderi labāk atbalstīs Rīgas Satiksmes projektus nekā savedīs kārtībā ielas un izveidos kādu attiecīgi marķētu veloceliņu.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Ne tikai autovadītāji (tā gan lielākā bīstamība, it sevišķi autobusu vadītāji, kas tevi speciāli spiež malā), bet arī forši izbūvētas notekūdeņu akas ar gropēm paralēli brauktuvei, stabi šaura trotuāra vidū utt. Bet pats sliktākais, lai kā pie mums izbūvētu veloceliņus un smaidoši vicinātu vadošās rokas augstākas kastas cilvēki balstot savas resnās ... uz svaiga velosipēda, nevar jau velosipēdu atstāt nekur. Pieslēgsi abus ratus un rāmi pie dzelzsbetona staba, atnāksi un nebūs sēdekļa bremžu utt

мαґ١s żְ, pirms 14 gadiem :

Jā, bet ja izmanto kādu lietotu velosipēdu, pirktu varbūt par apm. 2 Rīgas Satiksmes mēnešbiļešu summu, tad jau savas funkcijas braucamais pilda un iespējamība arī mazāka ka nozags. Arī nebūs tik liela škrobe par uzdauzītu priekšējo ratu (astotnieku) dēļ labajām brauktuvēm. Mans komentārs-vairāk tīri principiāli, lai kādam liktu aizdomāties par iespēju beigt sponsorēt Rīgas Satiksmi un pie viena tiešām-ir taču pavasaris/vasara. Ņemiet savus veļukus un brauciet nevis svīstiet pārbāztā transportā!

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Man Nīderlandē radās iespaids, ka tā jau no paša sākuma ir speciāli būvēta velosipēdistiem! Mums tas nespīd - un es gan negribētu vizināties pa Rīgu ziemā...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Vai tad e-tampons jau ir uzlauzts? Pie kā varu savējo papildināt? Samaksāšu! :)

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Šķiet, ka vēl pirms jaunā gada. Kas meklē, tas atrod.

мαґ١s żְ, pirms 14 gadiem :

Es nākamais rindā, kamēr velo remontā var teorētiski apsvērt uzlauzta e-tampona versiju :D Kaut patiesībā tieši zudušās cieņas pret Rīgas Satiksmi dēl pēdējā laikā lielus gabalus vnk eju kaut kājām principa pēc ja citas iespējas nav.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Roma Matias

+71

 
Ne, kamer nesanems atpakal e-talon sistema ieguldito naudu ))))

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Da tā nauda sen ir notriekta.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Man patīk konspirācijas teorijas. Turpiniet fantāzijas lidojumu. Kur kāds ticams info?

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Par to, ka nomainīs atpakaļ uz kompostieriem?

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Par to, ka atgriezīsies pie kompostieriem ir 95%, vienīgi iemeslu min neefiktivitāti un sistēmas dārdzību. "Mūžīgais talons" maksā 500Ls bet uzlādētāja iekārta 300Ls, ar kuru pats vari papildināt braucienu skaitu no sava PC jebkādā mēnešbiļetē. Nav ideju, cik daudzi iedzīvotāji lieto šīs sistēmas, bet aizdomas ir, ka to zemās cenas dēļ RS atsakās no vairāku miljonu ieguldījuma e-talona izveidē un ieviešanā. Ja daudz braukā, paspēsi atpelnīt ar uzviju, pirms sistēmu likvidēs.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tas ir kārtējais lohotrons, kurā griež iedzīvotājus. 500Ls nevar viņš maksāt!!! Maksimums 10LS. Cik maksā SIM karte? Vēljoprojām nav uzlauzta! Un cik gadus jau tādas ir lietošanā. Nekauņas tikai acīs skatoties urinē sejā un tādus marazmus grūž ārā!

Edgars Madernieks, pirms 14 gadiem :

sim karte jau bija uzlauzta kad es vēl videnē gāju, tikai tagad operatori ātri noreaģē uz sistēmā neesošu numuru un bloķē karti un telefonu! bet pa to etalona papildinātājiekārtu varētu painteresēties un ar ģimeni samesties un nopirkt!

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Nerunā par tēmu, ko nezini. Nav sim kartes uzlauztas. Palasi pirmo pdf
http://www.ladyada.net/make/simreader/resources.html

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Palasi pats sava linka komentus. Un no tava linka tālāk viens no pirmajiem linkiem ir uz manis norādīto lapu, kur ir paskaidrots, kas ir un kas nav uzlauzts.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pterodaktil - ja zini kur var papildināt - atraksti uz martinez[at]inbox.lv

pirms 14 gadiem  

No Name, pirms 11 gadiem :

Drīz tikšu pie RFID lasītāja , varbūt esi jau atradis veidu , kā papildināt?

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

diemžēl neesmu. Vai tad no lasītāja ir kāda jēga? Viņš jau tikai nolasa to info.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.