Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1195 skatījumi

Dažus gadus atpakaļ bija notikums,ka puisis pēc naktskluba apmeklējuma pamodās ledus vanna ar izgrieztu orgānu! Patiesība vai meli?

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Draudzene šo gadījumu izstāstīja, atceros, bija kaut kāds bums par šo gadījumu, bet vai tā ir patiesība? Kā tad varēja zināt,ka tas puisis ir vesels, un visas asins grupas? Baigi ieintriģēja šis notikums! Pastāstīsiet kāds,ja kaut ko zinat!?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aicis

+10511

 
Neticami izklausās jau tas vien, ka cilvēks vispār var pamosties ledus vannā.

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

pamodās beigts :D

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Protams, ka meli jeb kapeņu stāstiņi, mantību gan viena otra sieviete ir savam "draugam" apskādējusi un nogriezusi, šādi gadījumi ir bijuši, bet visi stāsti par izgrieztiem orgāniem pēc kāda pasūtījuma ir nekas vairāk kā blefs, ja jums būtu nepieciešams donora orgāns, un jūs atrastos rindā uz orgānu pašā augšgalā, tas nenozīmē, ka jūs šo orgānu no pirmā pieejamā donora saņemsiet, jo pārstādāmajam orgānam ir jābūt saderīgam, un lai atrastu saderību ir jāveic virkne analīžu, un parasti nederēs ne pirmais, ne otrais, ne arī trešais donors, pat no iespējamajiem radiniekiem, tikai vienam būs saderība, un jo īpaši tas attiecas uz tādiem iekšējiem orgāniem kā nieres. Par šīs leģendas pirmsākumiem var palasīt šeit http://www.snopes.com/horrors/robbery/kidney.asp

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
It kā jau bija, bet ne te - Krievijā
http://www.apollo.lv/zinas/ka-zog-organus-iedzer-glazi-vina-pamosties-bez-nieres/453920
Attapās viņš no aukstuma. Viņš kails gulēja vannā. Tajā bija ledus. Vīrietis izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ārsts ieraudzīja šuvi jaunietim uz muguras un uzreiz noteica, ka viņam izņemta niere, turklāt vēl ievietota drenāža.

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

Tufta pilnīga. Kāpēc tā čakarēties, ja varētu līķi vienkārši izmest. Ielikt auksta vannā ir tikpt droši kā izmest grāvī. Tas vien, ka nav nosaukts ne precīzs gad ne vieta kur tas it kā noticis liecina par preses pīli.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.