Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zane simane

+20

 
  • 9

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1535 skatījumi

man nonema meitas apgadibas tiesibas kur man jagriezas lai verstu uz labu?

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāvēršas ir tiesā, ja jums ir pamatoti argumenti, lai šādu Bāreņtiesas lēmumu apstrīdētu. Ja nav, ir jāmaina dzīvesveids, jāsāk pelnīt nauda, jārada atbilstoši apstākļi bērnu audzināšanai un dzīvei, un tad jāvēršas tiesā un jālūdz atjaunot apgādību par saviem bērniem.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Pie sava jurista

pirms 7 gadiem  

Māris Raugulis, pirms 7 gadiem :

"Civillikums nosaka, ka vecākam var atņemt aizgādības tiesības, ja vecāks ar bērnu apietas sevišķi slikti, vecāks nerūpējas par bērnu vai nenodrošina bērna uzraudzību un tas var apdraudēt bērna fizisko, garīgo vai tikumisko attīstību"
iemesli gan neizklausās pēc tādiem, kurus tā vienkārši var vērst uz labu

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu ko varu teikt..Ir sviests,ka tēviem nav tādu aizstāvju ka mātēm.Nevarēju meitas paņemt pie sevis bez miljona.Nolaidās rokas.Latvijā uz vietas nedzīvojot,tas iespējams nav izdarīt,to mums arī konkrēti bariņtiesā pateica,jo nav iespējas visu pareizi regulēt.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ardi un Jāni...kādā pasaulē dzīvojiet?Jūnija bērni .Ir arī citas situācijas.Labprāt ar jums izveidotu dialogu. pepsi.71@inbox.lv Un Jāni..tici man ,nebija par ko,es ar savu uzticību Latvijas iestādēm,un ar to ,ka dzīvoju vācijā.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis (aicinu nepaļauties uz stereotipiem, ka ja kāds vecāks slikts, tad tas ir tēvs.) kas tas ir..šeit jāsāk runāt par citu problēmu.Vācijā tiešām sarosijās,jo tas nav iespējams,ja tēvam ir laba ģimene.Vecāmāte šantažēja bāriņtiesu ar to kaviņas dēls ir policists un vedekla prokurore aizkrauklē.Bet viņa vienmēr aizmirst pieminēt,ka viņa aprecēja manas mammas vīru.Un viņa neieredz mani organiski,un vienmēr aizliegusi fiziski satikties maniem bērniem ar vecomammu.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tici man nebija par ko.Patiešām dzīvoju ārzemēs un nav laika piebraukāt uz Lv.Esmu precējies 7 gadus.Paldies dievam draudzējos ar jaunākajām tehnoloģijām un varu pierādīt faktus.Bet latvijā tos neņem vērā.Šeit iet runa par to,kad nomira bērnu māte ,ieklausījos bijušajā sievasmātē,lai jau bērniņi vēl padzīvo te,pie manis,kāmēr tu visus papīŗus nokārtosi,beidzās slikti.Un visam pamatojums,nē nu mēs gribētu pie tevis,bet te ir mūsu draugi(14 un 15 gad.),un līdz ar to bērni negrib,jautājums izsmelts.Bijušajiem cietumniekiem atdod bērnus,bet es tādas tiesības dabūt nevaru.P.P.jau tiesības noņēma,pat neatsūtija lēmumu uz adresi(dzīvoju vācijā,adrese deklarēta),nu ko,iešu pie vietējā advokāta,biju konsultācijā,te vispār nesaprot,ar kādām tiesībām bērnus nevar dabūt tēvs,bet tiesības atdot vecaimātei,kas ar bērnirm līdz tam nebija dzīvojusi ne dienu.

pirms 7 gadiem  

Kristaps Akmens, pirms 7 gadiem :

Kur ir lielie komentētaji.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

par narkotikām un alkoholu neezinu,bet joprojām negrib par to,ka vēlos bērnus ņemt pie sevis,bet manai bijušajai sievasmātei nepatīk mana tagadējā sieva un mūsu bērni.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
No sākuma jāpārtrauc lietot drugs , dzert vai pi... ies, un tad var vērst par labu. Bildē vien ir aizdomas par narkotikam un seksu

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Un tad sāc iet uz bāriņtiesu un vērst par labu! Lai nesanāk, kā pasakā: nokaunējusies palaistuve iet uz tiesu un saka "atdodiet man, lūdzu bērnus, jo līdz pabalsta izsniegšanai tikai nedēļa! Pati neko citu kā "kefirčiku" mutē neesmu dabūjusi trīs dienas, visu laiku kodu un čikājos, rīkle izkaltusi kā žagatai padēklis, štrunts par bērniem, bet pirms pabalsta izsniegšanas tiem jābūt uz mana vārda! nevaru tak atkal 9 mēnešus gaidīt un delīrijā dzemdēt!"

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Zelta vārdi. Žēl ka man tik labi nesanāca uzrakstīt.

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Tādas mātes vajag sterilizēt.

pirms 7 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

...tu zini visus lietas apstākļus, ka tā runā!?

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Es zinu, ka bez iemesla tā nedara. Ļoti daudz esmu pieredzējis. Tu, laikam, domā, ka tā bija kļūda, vai tika uzpirkti tiesneši. Bet tā nav.

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Žetons Jānim!

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Es savas aizdomas jau atbildē pateicu. Sveiciens arī žēlsirdīgajam "samarietim" Egilam: paņem tak to meiču ar sīkajiem pie sevis - vai ta gabals nokritīs , ka bērniņi būs paēduši un Tava sieva pāris šķīvjus vairāk vakariās uztaisīs, viņi Tevi par Opīti godās, bet to slampu gan dzen darbos, ne tā kā "lauku sētā" plezīrā, bet 10x trakāk

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Egīlam aicinu nepaļauties uz stereotipiem, ka ja kāds vecāks slikts, tad tas ir tēvs.
Saprastu vēl par ārzemēm. Eiropā māte publiski iesitīs bērnam, bāriņtiesa sarosīsies. Latvijā likumi mīksti. Māte būs narkologa uzskaitē un bērns ar zilumiem mēnesi staigās, bet bāriņtiesa vēl brīdinājumus izteiks.
Bet ja atņēma, tad tici man, bija par ko.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.