Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Griezne

+370

 
  • 9

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 2346 skatījumi

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

A.R.

+5453

 
Ļoti bieži tiek lietots: "globālās klimata izmaiņas". Kopumā kļūst siltāks, bet pieaug arī dažādu dabas anomāliju skaits - viesuļvētras, sausuma periodi, karstuma vai aukstuma periodi u.t.t.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Edyyy

+1975

 
gruti teikt , bet tas laikam sobrid but vienigais pamatojamais iemesls , jo dazasdas dabas anomalijas notiek biezi !!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Mikus

+150

 
Globaalaa sasil6ana? Meli!Visi un visur runaa par to, bet izraadiijaas ,ka taa ir muljardu veertiiga akcija, kuru riikkoja biju6ais ASV vice presidents Alberts Gors, ar meerki pieveerst cilveeku uzmaniibu 6im jautaajumam un noriikot cilveeku energiju sekas izniicinaashanai,Jo nav nosleepums, ka tieshi ASV ir galvenais pasaules piesarnotaajs.Un kaa var redzeet, tagad jau nerunaa , pa tv neraada raidiijumus ,kuros runa par globaalo sasil6anu....

pirms 14 gadiem  

Mikus, pirms 14 gadiem :

kam nepatiik-nebojaajiet man reputaaciju luudzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Taisnība, ir daudz filmas kurās tieši tā saka, ka nav nekādas glob sasilšanas!

Mikus, pirms 14 gadiem :

ta sasil6ana ir, bet nav viss tik shvaki, kaa zinaatnieki saka.Piemeeram ,ka peec daziem gadiem Eiropa buus zem uuzens u.t.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Nav nekādas globālās sasilšanas. Viss dabā notiek cikliski. Liels sals Latvijā bija 40-to gadu sākumā, tad 70- to gadu vidū un tagad atkal ir klāt. Ja 30 gadus nav bijusi kārtīga ziema, tad daudz ko var iestāstīt. Tagad pat Floridā salst nost, jo tur ziemā parasti ir +20 grādi, bet tagad sals. Ķīnā arī ir sen neredzēts sals. Lielbritānijā bija balti ziemassvētki. utt

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
MUĻĶĪBAS! Nekādas globālās sasilšanas nav un tas viss ir izdomājums. patiesībā tādas dabas pārmaiņas notiek tādēļ, ka Zemes magnētiskie poli pārvietojas un maina savu atrašanās vietu. Zemes Ziemeļu pols vairs neatrodas Arktikā, ir izpētīts, ka tas novirzās gadā vismaz par 4 km, šobrīd īstais Ziemeļu pols atrodas kaut kur Sibīrijas pusē un tāpēc klimats uz Zemeslodes mainās, mēs tuvojamies Ziemeļpolam, kamēr citas vietas nonāk Dienvidos. Tas viss ir dabīgs process, ko mums nav iespēju izmainīt un kaut kādā veidā iespaidot.

pirms 14 gadiem  

Aleksandrs Vlads, pirms 14 gadiem :

Es gan teiktu, ka magnētiskais pols atrodas nevis Sibīrijā, bet Kanādā!

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

A kas to lai zina, neesam jau zinātnieki, kuri katrs iestājas par savu un tad mums atliek tikai pašiem izdomāt, kam ticēt vairāk :) Kanādā šobrīd šavki ar sniegu un aukstumu, toties Sibīrijā ir dažreiz līdz pat -50 un vēl zemāk, kā ziņo Krievijas kanāli. Tāds aukstums neesot bijis daudzus gadus :)
Žēl, ka mēs neesam zinātnieki :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
es domaat,vienkaarshaak ir pienjemt laika apstaakljus,kaadi tie ir,jo mainiit nez vai esam speejiigi.gan jau ilgstoshaaks laika periods paraadiis,kas ,kur un kaa.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nesen bija tā Klimatgeita, kad atklāja, ka zinātnieki safabricē mērījumus, mākslīgi radot iespaidu, ka notiek globālā sasilšana.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Par to globalo sasilshanu var diskuteet, bet nevajag pamatot to ar sniegu Turcijaa un, pirms kaut ko tadu rakstit, varbut vajag noskaidrot par Turcijas klimatu? Turcijaa katru gadu ir sniegs, ipashi jau autrumu daljaa. Stambulaa ari gadas redzet sniegu, kas diezgan atri vien nokust. Sodien pat, Stambulaa sniga (un taa nav nekada dabas anomalija).
Par kadu globalo sasilshanu te var runat, pamatojot to ar Turciju? Ziemaa te neviens peldeties nebrauc, jo ir pietiekami auksts. Ja Antalijaa uzsnigtu ilgstosh sniegs, kas nekustu nedelju, tad ari varetu kaut ko tadu rakstit.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilgtermiņā notiek sasilšana, kas izmaina okeāna straumes un noved pie anomālijām, piemēram, sniegam Turcijā. Viens veids kā attīstās globālā sasilšana - klimats paliek kontinentālāks (ziemā auksts, vasarā ļoti karsts un sauss).
Ilgtermiņā globālā sasilšana var izraisīt Lielās Ziemeļatlantijas straumes apstāšanos, kas radītu jaunu ledus laikmetu ziemeļu puslodē - nenotiktu siltuma apmaiņa starp ekvatoru un apgabaliem ziemeļos. Toties dienvidu puslodē sāktos sausums un ļoti augsta temperatūra.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.