Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 3460 skatījumi

Globālā sasilšana. Kā tas ietekmē un IETEKMĒS latviju.?

Vide » Globālā sasilšana

Kā globālā sasilšana ietekmēs latviju.? kas notiks.? kās būs paredzams.?
un vispār pasaulē. vai pēc pāris miljardiem gadu pasaule būs liels tuksnesis.?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Krist

+1635

 
Šis vispār ir ļoti interesants jautājums, bet reāli domāju, ka mēs visi savas dzīves laikā to praktiski neizjutīsim. Nākamās paaudzes gan.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Marcis Olins

+812

 
Skrīveros uz šosejas Rīga – Daugavpils protestē pret klimata pārmaiņām
Indulis Burka, "Staburags"
13. decembris 2009

Sestdienas vakarā Skrīveru novadā šosejas Rīga – Daugavpils malā pie "Klidziņas" četri Krapes pagasta iedzīvotāji protestēja pret klimata pārmaiņām un atmosfēras piesārņošanu ar siltumnīcas efekta gāzēm.

Akcijas rīkotājs Gatis Ozoliņš stāstīja, ka akcijas mērķis bija pievērst uzmanību draudošajai klimata katastrofai. Akcijas laikā viņi iededza svecītes un turēja plakātus ar uzrakstu "Jāglābj pasaule, ne impērijas!".

Akcijā bija aicināti arī citi tuvākās apkaimes iedzīvotāji, taču atsaucības nebija.

Protesti notika pēc Vašingtonā esošās organizācijas "AVAAZ", kas nozīmē "Sauciens", aicinājuma. Tā mudināja cilvēkus visā pasaulē pulcēties savās mītnes vietās un atgādināt valstu vadītājiem, ka tiem ir jāpiedalās pas

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Marcis Olins

+812

 
http://www.odiseja.lv/diskusijas/jautajums/dazadi-421/

15.07.2008
Kārlis Cerbulis / ASV investīciju fonda vadītājs
Es domāju, ka zinātnieku vairums ir tuvu pie koncensus, ka tas ir reāls drauds. Tieši politiķi ir tie, kas mēģina politiskiem līdzekļiem šo procesu izmantot, atbalstot savas ieinteresētās naftas industrijas.

Neviens no zinātniekiem nenoliedz, ka cilvēku darbība ietekmētu šī brīža globālās sasilšanas faktu. Protams, tam pamatā ir arī dabas ietekme. Bet tieši pašreizējie procesi, kā CO2 lielā koncentrācija gaisā, pat vislielākais oponents nenoliedz, ka tas ir radies no cilvēku darbības, no industrializācijas. Šie pamatargumenti netiek apstrīdēti, bet vairāk ir diskusijas par to, vai šīs sekas būs tik dramatiskas un letālas. Daži zinātnieki pat uzskata, ka tās pat varētu būt labvēlīgas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Marcis Olins

+812

 
Cilvēki pamazām kļūs prātīgāki un sapratīs ka "globālā sasilšana" ir pietiekami nopietna ķibele, ko nevar atrisināt ar "gāzi grīdā" metodi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

http://www.lza.lv/index.php?Itemid=47&id=237&option=com_content&task=view

Kā tas ietekmēs Latviju? celsies Baltijas jūras līmenis, appludinās piejūras teritorijas, noteikti mainīsies augu un dzīvnieku valsts, jautājums ir tāds, vai līdz tam nonāks? ja nu "pasteigsies" vēl viens ledājs?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Latvijā būs tropu klimats, visu cauru gadu silts un patīkams, Jūrmalā augs palmas, kokosrieksti kritīs uz galvas. Smiltis būs kristāldzidras, ūdens tirkīzzils un ļoti ļoti patīkami silts (virs 25 grādiem). Visdārgākie nekustamie īpašumi būs Siguldā, jo Rīga būs pilnībā applūdusi un neapdzīvota, tāpēc laikus iepērc nākotnei par šodienas krīzes cenām! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gunta Skārda

+30

 
Jūrmala kaput!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

d( O_o )b

+1762

 
peec milijardiem gadu buus liels HVZ :) un tuvaakajaas desmitgadees sola uudens liimenja palielinaashanos visaa pasaulee, tas tjip sakaraa ar to ka kuust poli.. un saldejums :))
juurmala buus zem uudens un vairs nebuus jaamaksaa 2ls(pienjemu ka veel pacels) par iebraukshanu (happy).
Tad veel izmirs dziivnieki, paartikas kraajumi buus nepietiekoshi. Veel ja njem veeraa ka cilveeku skaits pasaulee ljoti strauji pieaug (viss deelj tiem dzeltenajiem ar shauraam aciim), tad driiz vnk nebuus neiespeejami izpalikt bez kaada karinja vai globaalas probleemas deelj kuras samazinaasies cilveeku skaits vai vnk paarstaas palielinaaties :)
bet kaa jau Ilmārs teica, tad vidriizaak ka ne tavas dziives laikaa, domaaju ka minimaali mees to visu jau tgd juutam - jautriiba veel tikai priekshaa :)))

pirms 14 gadiem  

Elīna Gailīte, pirms 14 gadiem :

=]

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jēdziens "globālā sasilšana" ir pēdējo gadsimtu lielākā afēra - gaisa temperatūras izmaiņas uz zemeslodes saistītas ar saules aktivitātes procesiem kas ir cikliski.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

A R N 1 X

+2371

 
Paliks siltāk un nebūs ziemas... būs pavasaris -> vasara -> lietains pavasaris - > saulains, auksts pavasaris ... un būs vairāk vietas, kur peldēties ;)
un pasaule nevar palikt par tuksnesi, kamēr šeit būs ūdens ...
30 gadus vismaz nebūs kkas tāds, tāpēc vari neuztraukties...

pirms 14 gadiem  

Elīna Gailīte, pirms 14 gadiem :

MMM.
Es neuztraucos. nu tad sanaaks man buus 43 gadi kad kaut kas notiks ;DD

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.