Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kranos Stojakos

+130

 
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1364 skatījumi

Vai viirietis vareetu straadaat sievieshu apaksvelas veikalaa par paardeveeju?

Vide » Zaļais dzīvesveids

Tas buutu mana sapna piepildiijums ja vareetu tikt par paardeveeju elegantas, smalkas un daargas sievieshu veljas salonaa, par to jau sapnoju kops 13g. vecuma.
Atceros, mums pamatskolaa bija aarkaartiigi skaista latv. val. skolotaaja, taa uz gadiem 50, sieviskiigi seksiigi apaliiga un vinai vareeja redzeet caur svaarkiem izspiedusos zekturus, vienmeer bija smalki geerbusies, ziida bluuzees zem kuraam biezi vien vareeja pamaniit greznu mezgiinotu velju.
Un jau kops taa laika sapnoju ka vareetu tikt sajaa burviigajaa veljas pasaulee, speeleeties ar mezgiinju zekeem, zekturiem, uzlaikot tos un aizmirst par visu pasaulee....

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Neturi spriedzi sevī, saņemies un beidzot paņem to skolotāju.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Kurai tagad ir 80.

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Ja godīgi, ceru ka vairāk.

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vīrieši strādā dažādās profesijās, gluži tāpat kā sievietes, taču spriežot pēc komentāra, jums tas nav tikai darbs, kuru vēlaties iegūt, bet izveidojies par fetišu un nepiepildītu fantāziju, līdz ar to visticamāk pie pirmajām pārrunām jūs tiktu izbrāķēts vai arī atlaists ar skandālu pirmajā dienā, kad šo veikalu apmeklētu kāda daiļā dzimuma pārstāve jūsu gaumē un pēc tam saceltu skandālu par jūsu neadekvāto uzvedību. Fantāzijas ir visiem cilvēkiem, taču nedomāju, ka jums vajadzētu meklēt iespēju strādāt šādā veikalā, savas seksuālās fantāzijas ir jārealizē mājās, gultā, ar mīļoto sievieti, mīļāko, draudzeni, utt. Iegādājieties dārgu un sev tīkamu sieviešu veļu, uzdāviniet savai mīļotajai un būsiet gan iepriecinājis savu sievieti, gan apmierinājis savu libido. Bet darbu sieviešu apakšveļas veikalā atstājiet profesionāļiem, kam tas ir tkai darbs.

pirms 12 gadiem  

DamagE, pirms 12 gadiem :

ļoti labi teikts! Siekalošanās darba vietā nebūtu pieļaujama kā zemākajam darbiniekam, bet risinājums varētu būt izmācīties par šuvēju un pašam atvērt savu apģērbu salonu, vot tur jau kā vadītājs varētu darīt visu ko vien sagribas!

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ja tas būtu nopietns jautājums un to nebūtu uzdevis Onkulis, es teiktu -jā. Pat pamatotu kādēļ.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+466

 
protams varētu,visiem ir kādas slēptas vēlmes,bet izlasot to kā tu beigās raksti -...uzlaikot tos un aizmirst par visu pasaulē... nu tas nav īsti labi,tu esi ar savām vēlmēm izgājis no realitātes,tā man šķiet,tev pēdējais laiks saģērbties tā kā tu vēlies,kā tev vislabāk patīk un iet ielās,parādīties tautai,slēpties un fantazēt vairs nedrīkst :)

pirms 12 gadiem  

Kranos Stojakos, pirms 12 gadiem :

es ar taa domaaju...man ar baigi patiik taa legingu stelle

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vīrietis nē,bet dīvainis gan.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.