Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Linda Gulbe

+10

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1747 skatījumi

Ka var atgut mates uzticibu?

Ģimene un attiecības » Ģimene

ja to esi zaudejis smaga veida un, tad, kad centies kko darit lietas laba uz visa ta negativa to neviens nepamana!!!un tad kad velreiz velreiz un velreiz centies vienalga tevi kritizes un neko npo laba nepamanis...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

No kāda cilvēka pieredze:
Liec viņai saprast, cik Tu esi svarīga. Ja viņa neņem vērā Tavu vēlmi labot kļūdas, tad izmanto radikālos paņēmienus - piemēram, ja dzīvojat kopā, tad pārvācies dzīvot citur.
Vai arī, ja esi ko sliktu izdarījusi, tad iesaku veikt, vispirms, atvainošanās procedūras (tikai vienu reizi un VIS!), tad parādīt, ka esi uzticama un beigās jau - cik esi svarīga. Nekādā gadījumā necenties viņai visu laiku lūgt piedošanu - tie nav darbi, tā ir pazemība un tādus cilvēkus pat mātes necieš!

Nākamreiz iesaku nepievilt cilvēkus, kas Tev ir svarīgi.

pirms 14 gadiem  

Agnis Jegorows, pirms 14 gadiem :

+1

Linda Gulbe, pirms 14 gadiem :

nu ja es zinu vnk ta sanaca tur bija daudzi fakkti delj ka man sanaca tada klume ko nozheloju jau ilgi un lkm ari nozheloshu vle ilgak. :Szinu, lai ari ko vecakus pievilt nav labi..
bet ta atkal ir problema ka mana mate ir svadaka un zhel ka es nemaku izskaidrot kada jo jus vnlg nesapratisiet un pat meginat negribas piedotiet... un esi sevi nepazemoju esmu lugusu piedoshanu max 2 reizes lkm... ir darits daudz kas bet ja es parvakshos bus vel sliktak saku jau no pieredzes...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dghdjghjnd

+125

 
man pašam vajadzētu palīdzību, jo man ir kaut kas līdzīgs,bet tas nav tik viegli , jo man ir 13 gadi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss VIP in UK

+2392

 
Dživošana atsevišķi palīdz. Es ar savu māti strīdējos nepārtraukti: viņa ir Kaķis/Skorpions, es Suns/Zivs - pilnīgi prestati! Vairāk vai mazāk dzīvojām atsevišķi. Kad ilgi netikāmies, viss bija ok, bet tikai uz pāris dienām. Tagad jau 3 gadi neesmu LV - attiecības ir perfektas! :) Tiekamies gan reizi gadā uz nedēļu, bet mums viss ir ok. LAi vai kā - mamma vienmēr tevi mīlēs - lai kā nebūtu melots (es arī meloju, un drausmīgi), visam vajag laiku lai visu salabotu! Viss būs labi! ;) Tici man!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gundega Ezera

+2960

 
Nekļūdās vien tas, kurš neko nedara. Bet ilgstoša zemošanās rezultātu nedos. Tieši tā - ja ir iespēja, padzīvo atsevišķi. Mums ar mammu ļoti ilgi nebija tik pat kā nekāda emocionālā kontakta. Iespējams tādēļ, ka ģimenē bijām četri un mamma viena pati cīnījās, lai mums nekā netrūku, bet mums par to nestāstīja. Toreiz, kā bērnam, man likās, ka viņai ir tikai darbs un mēs esam atstāti novārtā. Tagad man par to kauns, jo es visos iespējamos veidos to savos pusaudža gados kultivēju un tad centos pierādīt, ka pati visu varu un ja tā, tad man viņu nemaz nevajag - pārvācos uz kopmītnēm tiklīdz pabeidzu pamatskolu. Bet ja godīgi - tagad pat priecājos, ka viss notika tieši tā. Esmu kļuvusi stiprāka, patstāvīga un esmu pieradusi cīnīties. Tagad mums ar mammu ir lieliskas attiecības un es viņu cienu vairāk kā jebkuru cilvēku šajā pasaulē. Arī ar savstarpējo uzticēšanos viss ir kārtībā. :) Tieši viņa man palīdzējusi kļūt par lauvu. :) Gan redzēsi - viss nokārtosies.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dari kamēr pamanīs, agri vai vēlu pamanīs! :-)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Beate Datova

-240

 
Linda , es īsti nezinu arī gribētu to uzzināt. :D

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.