Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristap

+12

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1597 skatījumi

radinieki

Ģimene un attiecības » Ģimene

Sveiki. Vēlējos pajautāt vai kāds nezin kur varētu uzzināt par kādu personu kaut ko vairāk ja zina meklējamās personas tēva vārdu un uzvārdu. Lieta tāda ka kāds cilvēks meklē šo cilvēku bet zina tikai tēvu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tur vajadzēs speciālu cilvēku, piemēram, privātdetektīvu vai ko tml. Noteikti, ka šādu meklēšanu ir jāsaskaņo ar policiju, jo tā uz savu roku meklēt ir ne tikai grūti, bet arī pat bezjēdzīgi un var būt pretlikumīgi. Tur vajag veselu iestāžu kopīgu darbu, sākot ar policiju un beidzot ar slimnīcām, dzimtsarakstu nodaļām, namu pārvaldēm, bāriņtiesām - visu, kas var palīdzēt. ideāli būtu, ja aizietu uz policiju un par šo jautājumu interesētos pie viņiem vai arī apmeklēt kādu advokātu. Diez vai mēs te šajā portālā ko paši vairāk zinām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Pat policijas iedzīvotāju reģistrā zinot TIKAI vārdu un uzvārdu neatradīs pašu personu nemaz nerunājot par viņa dēlu, izņemot gadījums, ja vārds vai uzvārds vai to apvienojums ir unikāls. Pie tam šim reģistram nevar piekļūt kurš katrs. Citādi meklē draugos, google, telefongrāmatā, ieliec sludinājumu radio.
Bet pats saproti, ka atrast dēlu, zinot,TIKAI to ka viņa tēvs ir Jānis Bērziņš ir neiespējami.
No otras puses skatoties cilvēks notiekti zin daudz vairāk par tēva vārdu, uzvārdu, jo diez vai kādam būtu vajadzība meklēt cilvēku tikai nosapņojot viņa tēva vārdu.

pirms 14 gadiem  

Kristap, pirms 14 gadiem :

Ja būtu Latvijā dzīvojošs tad nebūtu problēmu bet nav no Latvijas. Bet paldies.

Kristap, pirms 14 gadiem :

Bet cilvēks kurš to prasīja tiešām arī neko vairāk nezina kā tikai vārdu un uzvārdu.

JanKa, pirms 14 gadiem :

www.whitepages.com www.pipl.com people.yahoo.com u.c.
Bet kaut kādam iemeslam ir jābūt kāpēc šo cilvēku grib atrast: mīl vai nīst - līdz ar ko ir blakus apstākļi, kas meklēšanu atvieglos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.