Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

AaAa

+383

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1345 skatījumi

Kā Jūs justos, un ko darītu lietas labā?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Iedomājieties, ja kāds no Jūsu tuvieniekiem (mamma, tētis, māsa, brālis vai kāds cits tuvs cilvēks) ir garīgi slims. Visu laiku ārdās zākā cilvēkus, Tu kaut ko izdarī kā gārigi slims cilvēks liek, bet nav labi un notiek skandāls visu dienu. Kā Jūs rīkotos - aizvestu uz trakomāju - savu tuvinieku. Vai tas būtu tik viegli?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Mehs

+4218

 
Vai nav alkohols arī pie vainas? Man bija līdzīga problēma, kad skaidrā, tad ir kluss, bet tiko pāli, tā ārdījās kā nelabais. Atrisināju ar to, ka ierīkoju pilnīgi atsevišķu dzīvokli, bija tāda iespēja. Tagad dzīvo blakām viens un kluss, pat priecīgs ka viņu apciemo. Situācijas ir dažādas, pašiem ir jāizvērtē. Var arī konsultēties pie ārstiem, gan jau kaut kāda neatrisināta problēma viņam ir! Ne jau vienā dienā tā izvērtās.

pirms 13 gadiem  

AaAa, pirms 13 gadiem :

Alkoholu nelieto vispār.

Mehs, pirms 13 gadiem :

Vispār tas ir apsveicami, ka Tu risini šādas problēmas. Daudzi aizmūk no tādas vietas vai, ja netiek galā, tad nojūdzās. Viens ir skaidrs - ir jāmaina situācija, jo tā nav veselīga vide ne vienam. Izvērtē iespējas un rīkojies, ja nevari mainīt to situāciju, tad maini sev kamēr esi vēl saprātīgs. Ja pats jūties nervozs, tad ej gan sabiedrībā, gan arī pie dabas klusumā. Cilvēkam vajag abās vietās pabūt regulāri. Gan atradīsi labāku risinājumu!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
pansionāts būs labākā vieta un varēsit aizbraukt ciemos, kad gribēsies. Jums vispirms jāpadomā par pārējiem cilvēkiem, jo to nevar ilgi turēt, jebkurā veidā veselie arī ar laiku iedzīvosies nervu problēmās.

pirms 13 gadiem  

AaAa, pirms 13 gadiem :

Piekrītu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

easy, piepumpetu ar zaalem, ja jau gariigi slims, tad jau apdraud tavus parejos gjimenes locekljus, nju vnk nomierinoshus lidzekljus

pirms 13 gadiem  

AaAa, pirms 13 gadiem :

Zāles neko nedod, ja nu vienīgi tādas ļoti dārgas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.