Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1228 skatījumi

Vai varu izvest bernus no valsts bez teva atlaujas,esam laulibas skirsanas sakuma stadija un es ar berniem velos parvakties uz dzivi arzemes

Ģimene un attiecības » Ģimene

Dzivoju ar citu cilveku,bet oficiali lauliba vel nav skirta,sobrid,viss tiek darits lietas laba.
Ar tagadejo dzivesbiedru esam izlemusi parvakties uz dzivi Norvegija,lieta tada,ka man ir 2 berni,kurus protams velos nemt lidzi.Lieta tada,ka bernu tevs,principa pec,ir kategoriski pret bernu izvesanu no valsts.Ja gadijuma,es to izdaru bez vinja piekrisanas,kadas var but sekas manai ricibai,no juridiska viedokla?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jebkuraa gadiijumaa teevam buus tiesiibas redzeet savus beernus laikos kurus noteiks tiesa. Konsulteejieties ar advokaatu ,bet ir cilveeciskie faktori,ja Teevs biezhi nesatiek beernus ( vai pat vispaar nesatiek utml ) tad cilveekus var maaniit peec sirds patikas - sakat ka paarvaacaaties uz Latvijas stuuri un dziivojiet tur ,ja viirs ir uz galvu kritis un tam visam notic un jums veel ir praataa kaadas atrunas liidz tam laikam kameer sskkirssanaas tiks nokaartota un tiesa piespriediis aizbildniecibu par beerniem Jums un teeva tikssanaas laikus noteiks ,tad izveerteejiet pati,vai tas der. BET ja Juus veelaties atnjemt beernus no redzeslokas teevam kurss ir gaadiigs un kuram ruup beerni (nevis juusu bijussaas attieciibas) tad apsveriet savu moraalo nostaaju,jo kaa teiciens saka - riikoties dusmu vai aizvainojumu iespaidaa ir taspats kas kaapt uz kugga veetras laikaa .

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.