Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

dghdjghjnd

+125

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2290 skatījumi

Ko darīt, kad vecāki tevi bieži ignorē un bļauj virsū par kaut kādiem niekiem, kaut gan tu esi darijis labu?

Ģimene un attiecības » Ģimene

ko man darīt kad vecāki bļauj virsu un ignorē par kaut kādiem sīkumiem,kaut gan es reizēm izdaru ko labu viņi reizēm uzvedas ka neko neievēro. piem. šodien es šodien uzprasīju lai ievada paroli (tētim),viņš pateica ka nē, es uzprasīju lai ievada paroli (mammai) mamma teica ja tēti neatļauj, tad neies iekšā. es uzprasīju tētim vai mamma var ievadīt paroli un tētis uzbļāva virsū.

Pirms 13 gadiem

LŪDZU RAKSTIET TAS BŪTU MAN NEPIECIEŠAMS JO MAN IR 13 GADI.

dghdjghjnd, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Vecāki bļauj virsū, jo viņi paši ar savām attiecībām netiek galā - agresija izpaužas tad, kad ir vāji nervi cilvēkam, tikpat labi varbūt kāds ir arī slims ar nerviem. Tāpēc parasti izlādes situācijās cieš kāds trešais un tie, kā ierasts, ir bērni.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Ui, kaut kāds nesmuks teikums iznāca, bet domāju, ka saprati manu domu.

dghdjghjnd, pirms 13 gadiem :

PALDIES :)

Juris, pirms 13 gadiem :

pareizi Indra!I.T.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Paldies!
Tā kā saudzējam savus nervus, kuri nu nekādi nav no tērauda izkalti.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

man liekas šī atbilde varētu būt vispareizākā. Vecāki nespēj par kaut ko tikt galā savā pasaulē, tāpēc atriebjas un savu varu izrāda pār Tevi. Bet esmu 100% pārliecināts, ka tas nekādā veidā nav Tava vaina, Tev par to nevajag apvainoties vai justies vainīgam jo viņi tāpat 100% mīl Tevi kā savu bērnu. Ja Tu savā prātā būsi gudrāks par viņiem un pieņemsi spēles noteikumus, tad viss būs ok. Nākošreiz pamēģini patirgoties un paprasi kas jādara, lai varētu tikt pie datora. Piem grīda jāizmazgā u.t.t.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Šo situāciju var izskaidrot dažādi. Viens no variantiem var būt, ka tu esi par kaut ko nogrēkojies un vecāki tevi mēģina kaut kādā veidā sodīt, pajautā, lai paskaidro kāpēc tēvs tā rīkojās. Mūsdienās dzīve ir tik stresaina ,pilna ar problēmām, ka bieži ir tā, ka līdz besim novestie vecāki vakarā grib mieru, lai kaut kā relaksētos. Es pati zinu pēc sevis, ka gribas reizēm nolīst tādā klusā vietā, lai mājnieki netraucē ar saviem jautājumiem un klātbūtni.Es saprotu, ka tas nav risinājums, bet apsēdies kādā brīdī blakus tēvam , kad viņš ir labā omā,un pasaki, ka tu esi pietiekami pieaudzis un tev gribās izrunāties. Nekad neej risināt savas problēmas ar vienaudžiem uz ielas, visu sasāpējušo centies izrunāt ar saviem vecākiem, jo tie ir paši tuvākie , kas tevi ir gribējuši un radījuši, kā arī rūpējas, lai tu būtu paēdis un apģērbts.Kad kādreiz pats būsi tēvs, tad sapratīsi savu tēvu daudz labāk.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mūsdienās ir normāli, ka vecāki bļauj, agresīvi, nav normāli, ka ģimene ir ideāla. :(

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

godīgi? - viņiem sexa sen nav bijis, tāpēc negatīvo enerģiju izmet uz citiem...

pirms 13 gadiem  

Antons, pirms 13 gadiem :

Vai tad Tu viņiem svecīti turi, ka esi par visu lietas kursā? Konkrētais jautājums man gan vairāk lika aizdomāties par mūsdienu problēmu jauniešu vidū - datoratkarību. Otra lieta, kas man nāk prātā - lai gan mūsu varenais Valdis D. pat sarakstījis grāmatu par to, kā viņš izglābis LV no krīzes, tad tomēr krīze vēl nav beigusies daudzās ģimenēs - un attiecīgi naudas trūkums rada saspīlējumu dažādās dzīves situācijās. Taču nezinot visas nianses, ir samērā neiespējami pateikt īstos cēloņus.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vispr galigi labs

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.