Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

elina

+340

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1427 skatījumi

apmelošan tiesā (nepatiesa info)

Ģimene un attiecības » Ģimene

iesūdzēju tiesā sava bērna tēvu uz alimentiem (protams papucitis nevēlas maksāt un visa ģimene viņa ir pret mani, jo es viņu pametu,vnk neizturēju.....), bet viņš man kā atbildi tiesai (pirmstiesai) uzrakstīja melīgu un nepatiesu liecību |(esmu ārliecinata, ka to rakstīja viņa mate, bt tas nav būtiski :D), un manis sacītajam (rakstītajam) nepiekrīt, ir sarakstījis nepatiesus faktus par mani un mūsu kopdzīvi, kas man nenāk pa labu ... . gribu zināt, ja es pierādu savu taisnību (un man ir visi pierādījumi, rakstiski, mutiski, arī liecinieki, piem soc. dienests, ārsti), vai bērna tēvam būs kāds sods par nepatiesas informācijas sniegšanu tiesā un manis nomelnošanu???

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Alimenti ir nepieciešami bērna uzturam, un šis tiesas lēmums nedrīkst būt pakārtots tavai reputācijai,ja bērni paliek pie tevis un ja netiek rosināts jautājums par bērnu atņemšanu tev un nodošanai tēva audzināšanā. Par tevis nomelnošanu tev jāvēršas tiesā ar atsevišķu prasību,ja tam ir pamats.
Bet vispār te tev neviens nepateiks,ko tiesa lems,jo lems tiesa. Tev var palīdzēt labs advokāts, kas palīdzēs sagatavot papīrus,jo tiesas skatās uz dokumentiem un ļoti maz-uz cilvēku sacīto.

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

<<jo tiesas skatās uz dokumentiem un ļoti maz-uz cilvēku sacīto>>, nu te gan es nepiekritīšu, vēl pie mums nav tā valsts tik labi sakārtota un tiesvedība nekad nav bijis izņēmums. pēc personīgās pieredzes, cik tiesās esmu piedalijies, tik tiesās uzvarējusi ir daiļrunība un pēc tam seko papīri !!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Viss skaidri ir redzams,ja bankā ienāk nauda,tad arī var no viņa atvilkt,īpašums ko varētu sadalīt,ja pelna nelegāli,lai tas ir uz viņa sirdsapziņas.Parasti tiesa par bankām neko nezin,bet ja aiziet tik tālu,tad būs vien viņam viss jāuzrāda.Visu nosaka papīri,mutiski var daudz ko sastāstīt!Kāda jēga tagad klāstīt otra melnumus,ir konkrēta lieta,kur jāatbild uz spēju uzturēt bērnu,bet ne kurš kuru pametis,kurš vainīgs pie šķiršanās,kurš visu laiku uzturējis bērnu,ja tā tad kur bijāt agrāk un neziņojāt,ka viens no mums nedod vispār naudu iztikai utt.?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
tas uz tiesneses uzskatiem !! ja viņa teiktais varētu būtīski mainīt vai traucēt lietas pareizu izskatīšanu, tad tiesnese var ierosināt jaunu iztiesāšanu, sodot atsevišķi tavu vīru, atsevišķā procesā !!

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

bet parasti tas nepraktizējas, tiesas šādos gadijumos pie mums ir mīkstas !!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.