Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintia

+82

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1526 skatījumi

Man brālis kaut ko slēpj!!!!

Ģimene un attiecības » Ģimene

Mans brālis skolā uzvedas stulbi it īpaši skolā!!! Piemēram mājās viņš visiem burkšķ virsū un normāli nekad neatbild!!! Skolā viņš vis laik neklausa skolotājas un vienu dienu sēdēja ar cigareti mutē skolotāja nerakstīja papīru lai nav sūdi viņam...un tad viņš aizlaidās ar draugu uz Jelgavu nevienam nepasakot labi ka skolotājas zināja jo viņš aizlaidās stundu laikā...viņam riktīgi sabļāva virsū bet ar to viņam nepietika jo man pienesa ziņas ka viņš pīpē bet kad viņam paprasi viņš bļaustās ka nee kam tu tici un bla bla...vēl viņš nepārtraukti mani aizskar gan morāli gam fiziski...pēc tam viņš uz Jelgavu aizlaidās otro reiz un man to pateica zeens ar kura mammu viņš aizlaidās...bet mamma neko nezinaaja....mamma uztraucās bet kad viņš atbrauca mājās viņš vēl runāja pretī ka neko tāādu nav izdarījis.....viņš ir nekontrulējams...viņš jau nemācās viņš pat sportā nedari to ko liek bet ir fiziski spēcīgs zēna...kā viņu var kontrulēt?!?!?!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar brāļa audzināšanu ir jānodarbojas vecākiem nevis māsai, kas pati vēl ir skolniece un noteikti nav brāļa autoritāte, kā arī spriežot pēc ievietotajiem jautājumiem, pati ir diezgan haotiska un dažādu attiecību problēmu nomākta.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Sintija Giptere

+100

 
Cik Tavam brālim ir gadu?

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Izklausās pēc 14 un vecāku iztrūkuma.

Sintia, pirms 11 gadiem :

Viņam ir 14!!! Vecāku iztrūkums nav jo bieži ar tēti pavada laiku pie traktoriem un daudz no viņa iemācās bet ar mammu viņš nemaz neko negrib darīt nu bet uzmanības viņam nepietrūkst!!!

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Bērni vienmēr ar vienu no vecākiem saprotas labāk, un kontaktējas vairāk, pie tam visi bērni nevar izaugt un kļūt par profesoriem, zinātniekiem, ārstiem un citiem kvalificētiem darbiniekiem, ir vajadzīgi arī labi sava aroda pratēji, piemēram, automehāniķi, dažādas tehnikas operatori. Ja brālim interesē tehnika, tad nekur jau dzīvē nepazudīs, paies pusaudža vecums un dullums, un būs labs sava aroda pratējs.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

+60

 
Man gan nav bijusi tāda situācija, bet es tevi labi saprotu. Ja tā ir taisnība, ka tavam brālim ir 14 gadu, tad tas ir saprotami, vēlme izrādīties dod priekšroku jebkurā situācijā. Es zinu, ka daļa psohologu teiktu, lai tu ar brali izrunājies un bla bla bla..bet es domāju, ka tas neko nedos. Varbūt, ja jūsu ģimenei nav problēmas ar naudu, ierosini ideju, ja tavs brālis mācīsies un paklausīs, tad vecāki nopirks planšeti, riteni utt. tas tiešām varētu strādāt. Vēlu veiksmi!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andris

+3489

 
Es tavā vietā brāli neaiztiktu,jo es negribētu, lai mani pēc tam fiziski aizskar. Kad sataisīs lielus sūdus ar policiju, tad varbūt dzīve viņu pašu izmācīs... Brālis ir brālis, bet tā neesi tu, ļauj viņam izpausties.

pirms 11 gadiem  

unknown, pirms 11 gadiem :

+

Oto , pirms 11 gadiem :

nu nē, kad lieta jau nonāks policijā var jau būt par vēlu. Ja agrāk uzķer tad vēl ir cerība kaut kā ievirzīt labākā gultnē. Bērni ne visai atsitas vecākos, ja tā būtu, tad jau visi būtu savu vecāku kopijas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nhojder

+200

 
Zini ka pareizi atbildēt uz to kas Tavam brālim vainas ir kā pateikt cik kalna kazu pasaulē šobrīd lec no klints.
Un dīvaini ka neviens nav izteicis "minējumu", ka narkotikas lieto. Pēc bildes izskatās pēc tāda tipa....

Pārskatot tavu vēsturi internetā, top skaidrs ka tev pašai ir gana daudz problēmu, nopietns uzmanības deficīts. Varbūt centies pati Sev atbildēt, kāds ir tā cēlonis? Jo neapšaubāmi tur sākas visas "Tavas" problēmas.

Nenosodīšu, ja uztversi manu atbildi par nepiemērotu Tev, un nepiemērotu nevienam.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
brālis nevis slēpj, bet gan klaji izrāda, ka viņam ir pārejas vecums. Pubertāte parasti ar gadiem pāriet.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.