Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 961 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Šajā gadījumā viennozīmīgas atbildes nav un laikam nemaz nevar būt,jo katra situācija ir atšķirīga.Galvenais ir MĪLESTĪBA !!! Ja jūs mīlat viens otru ( to var sajust ),tad ir iespēja,ka tas ir vienkārši flirts,vai īslaicīga''uz sāniem palūrēšana'',ja kaut kas nav īsti labi tā vairāk,tad vai nu jāmeklē iemesls vai iemesli,vai jāsēžas pie''sarunu galda''. Garumā šo procesu ievilkt nav jēgas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Greizsirdība ir slikta rakstura iezīme un nekad nevienu vēl ne pie kā laba nav novedusi. Viss ir atkarīgs no tā, vai vēlaties attiecības saglabāt, vai arī vēlaties šķirties. Ja vēlaties šķirties, tad droši uzrīkojiet skandālu, bet rēķinieties ar to, ka vīrs sakravās mantas uz aizies, iespējams, ka pie tās pašas mīļākās, ja tāda bija, bet visticamāk, ka tās ir tikai jūsu iedomas. Savukārt, ja dzīvojat pie vīra vai vīra vecākiem, ar visām mantiņām var nākties aiziet jums pašai. Parasti jau vīrieši ir pragmatiski, un jaunas attiecības neveido, ja esošajās viss ir kārtībā. Savukārt, ja nav, tad tur nu neko nevar padarīt, vai nu sievietei ir jābūt gudrākai un jānodemonstrē vīrietim, ka viņa ir tā īstā un vienīgā, vai arī ir jārēķinās ar to, ka kādā brīdī kauss būs pilns, un attiecības izjuks. Protams, ka pasaulē ir arī vīrieši un sievietes staigātāji, kam vienmēr ir, bija un būs attiecības ar citām sievietēm, šeit nu neko nevar padarīt, tāda ir šo cilvēku daba.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.