Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1229 skatījumi

jus vīrieši sievām prasat un jautajat,,,,

Ģimene un attiecības » Ģimene

Kapēc jūs vīrieši prasat savām sievām? Kur ir manas zeķes, bikses, krekls, šļipste, džemperis? Kapēc mēs nekad sievietes neprasam kur ir manas bikses, svārki, kleita, krūšturis, zeķes? :D

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nu kā nu kurā ģimenē.Mums ,laikam, nav tāda dalījuma darbiem .Kam tajā ir brīdī brīvs vai iespēja paveic darāmo otram neko nejautājot.Katrs ieliekam veļas mašinā savas mazgājamās drēbes un tāpat , ja viens tajā dienā ir darbā , bet otrs brīvāks - uztaisa pusdienas.
Daudz kas ir atkarīgs no dienas režīma abiem, bet nevajadzētu pieņemt kā pašu par sevi saprotamu , ka sievai ir jādara visi mājas darbi un tajā skaitā arī veļas mazgāšanu un gludināšanu.Mazgāšana vispār nav darbs , jo to veic mašina un atliek vien garām ejot tajā iemest drēbes , iebērt pulveri un uzstādīt programmu.Tad arī nebūs jājautā ,kur meklēt tīrās drēbes ;)

pirms 9 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 9 gadiem :

Piekrītu tev, bet ja skatās tieši uz manu foršo sievieti, tad, zini, viņa man ar veļas mašīnu neļauj neko pašam darīt-ja nu esw ielikšu drēbi iekšā kas krāsos, vai arī nepareizo drēbi, vai arī mazā piedirstās apenes ar draudzenes vakarkleitu:D cik reizes ir tā bijis ka man diezgan steidzami vajag kaut ko izmazgāt bet draudzene ir darbā (strādā diennakti) un tad nu man jāzvana un jāsaka ko ņemu un metu iekšā, kaut gan tagad jau ir vieglāk jo jaunā veļasmašīna atļauj mest iekšā kaut pus kg:)ta luk

Salvis ★ Dāvids, pirms 9 gadiem :

...un patiesiibaa man par to reizeem ir liels prieks, jo es esmu slinkjis:)

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Lai nu kā, bet galva ir jālieto domāšanai pat mazgājot veļu un baltu kreklu ar sarkanām zeķītēm kopā nevajadzētu likt.Pat ja tā nav zeķēm pirmā mazgāšanas reize.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tu savam vīram zeķes un citus veļas gabalus liec veļasmašīnā (varbūt pirms tam pat tās pati iemet netīro drēbju veļas grozā), tad izmazgājot veļu liec kaut kur žāvēties, tad gludini un pēctam saliec visu smuku skapī vai līdzīgā vietā...tad nu, ja tu pēd'ējoreiz redzēji vīra intresējošās zeķes-loģiski ka jautājumi tiek tev... pieņemu ja kādā ģimenē šos pienākumus veiks vīrietis, tad draudzene/sieva varbūt arī uzdos tieši identisku jautājumus.... ne?
P.S. arii es diezgan biezhi jautāju savai draudzenei, bet parasti tikai tad, kad nevaru kaut ko atrast. un tā ik palaikam gadaas...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
vīriešiem patīk.ka par viņiem rūpējās.bērnībā to dara māte.tad šis svētais pienākums tiek uzticēts sievai.nu un tikai skapju guru ir spējīgs neko nesavandot atrast vajadzīgās mantas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
kāpēc Tu domā, ka es prasu un man neprasa?

pirms 9 gadiem  

Inese Rozīte Puķe, pirms 9 gadiem :

Es neesmu dzirdejusi, ka sieviete prasa. tad kapēc mes sievietes neprasam vai tu man kleitu izludinaji un noliki tīru skapi? :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.