Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 918 skatījumi

Vecākiem ceļojums!

Ģimene un attiecības » Ģimene

Vienam no vecākiem drīz būs dzimšanas diena! Un es gribu viņiem uzdāvināt kaut kādu neaizmirstamu ceļojumu divatā! Protams budžets man ir tikai +-150 Euro :( Dzīvojam Rēzeknē!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Pats par sevi fakts ,ka vēlies uzdāvināt vecākiem kopīgu ceļojumu ,būs viņiem neaizmirstams, bet Tavs budžets nav liels :( Nepazīstu Tavus vecākus , bet ,manuprāt, nav nekur tālu jāceļo ,lai izrautos no ikdienas ierastā ritma un atpūstos. Pameklā kādas ir tuvākās atpūtas vietas Rēzeknes tuvumā ar ūdens procedūrām,pirti garšigām vakariņām utl. Varbūt labāk ir sameklēt un piedāvāt interesantu un bagātīgāku programmu netālu, kā iztērēt visu naudu tikai ceļam uz kādu attālāku vietu. Pat ,ja izdosies atrast kādu ļoti lētu mirkļa piedāvājumu , tad tie parasti ir konkrēti datumi un nav zināms vai tieši tajās dienās abi vecāki var būt brīvi. Tāpat uz šīm dienām jāatrod dzīvošanas vieta utt.
Tā rupji rēķinot, no šis naudas jau vienu trešo daļu izmaksās nakšņošana, otru trešdaļu kādas ūdesprocedūras vai kas tamlīdzīgs un vēl paliks trešdaļa īpašām vakarīņām un brokastīm. Vēlu veiksmi!

pirms 7 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Egilam ir taisnība, budžets tiešām ir pārāk mazs, lai par to iegādātos neaizmirstamu ceļojumu, turklāt vēl divām personām.

Mērkaķis Ponijs, pirms 7 gadiem :

Bet tur tā lieta ka mums mājā lielajā jau ir pirts un blakus mājai ir Atpūtas centrs Bāka-kur viņiem visi pazīstami un Lubānas ezers arī kā par savējo saucam

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uzdāviniet 2 biļetes uz baletu vai operu Rīgas Operas un baleta teātrī. Izmaksas ap EUR 60 divām personām + atlikušo naudu varat izmantot 1 dienas viesnīcas pasūtīšanai vai uzdāvināt restorāna apmeklējumam.

pirms 7 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Protams, ja vecāki ir pārtikuši un labprāt ceļo, un var atļauties to darīt, AirBaltic(am) ik pa brīdim ir akcijas, kad tiek tirgoti lēti lidojumi turp atpakaļ uz Eiropas galvaspilsētām, ar atvērtiem datumiem. Lieliska dāvana, ja vecāki var atļauties samaksāt par viesnīcu un segt citas ceļošanas izmaksas.

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Tāda doma man arī ienāca prātā, ka varētu atrast lētas biļetes uz kādu Eiropas pilsētu un pārējo ,lai vecāki piestiķē ;) Galvenais ,jau šinī gadījumā būtu cēlais žests.Vecāki vienalga priecātos un lielītos ,ka dēls uazāvinājis ceļojumu...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Impro piedāvā vienas dienas ceļojumus tepat, pa Latviju.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.