Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

K>T>

+322

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2683 skatījumi

Kā visātrāk piedzerties, varbūt stulbs jautājums, tomēr gribas zināt, jo man ir paziņa miesās padevies teiksim tā gribu šo nogāzt :D

Ģimene un attiecības » Draugi

Vienmēr kad ņemam uz krūts nevaru turēt tik daudz kā viņš

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Dari kā filmā CoyoteFLY - dzer šņabi un uzdzer alu no pudeles. Bet uzdzer tikai teorētiski - pieliec pudeli pie lūpām un itkā dzer, bet patiesībā šņabi no mutes ielaid alus pudelē iekšā... Un ik pa laikam nolej šķidrumu no pudeles, lai neliekas iazdomīgi... ;o)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

kaspars saukums

+3719

 
man arī viens paziņa šņabīti var izlakt nejēgā daudz un gar zemi kā nekrīt tā nekrīt,bet pietiek ja tam šņabim pa virsu ierauj kaut nedaudz alu,tā šamējais ir gatavs gan:)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Vīņu Tu ātrāk kā parasti nenogāzīsi kamēr viņam nebūs sasniegts līmenis bet Tu vari turēt līdzi un pat viņu pārdzert ( tas ir bīstami) pirms lietošanas apēst dažas karotes sviestu un dzeršanas laikā arī pāris karotes, bet kad taukvielas izkusīs māgā tad būsi gar zemi kā pļauta zāle un tapēc tas ir bīstami organismam jo Tu nenofiksē alhahola daudzumu savā organismā. Pats esmu tā darījis un pat ieguvis nelūstoša veča titulu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Dod viņam šnabi dzert no uzpirksteņa, vai arī sūkt ar kokteiļa salmiņu. Tā viņam daudz mazāk vajadzēs, lai noplīstu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ar tādām lietām nejoko! Uz sacensībām dzert var nelielus daudzumus, ne jau iziet uz kvantumu un vēl jaukt kopā - aizies širmis ciet vai cilvēks var pat nomirt. Ne visi ir vienādi un vienādi panes alkoholu, miesās druknāki cilvēki parasti reibst vēlāk. Es gan uz šādām lietām skatos ar šķibu aci.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.