Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintia

+82

 
  • 5

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 1414 skatījumi

Man ir problēma ar draudzeni...

Ģimene un attiecības » Draugi

Vienu dienu vnk man cita draudzene uzrakstīja lai lieku viņas trīs mierā bet īsti nepaskaidroja. Meitene kas mani itkā atšuva visiem skaloja smadzenes lai ar mani nedraudzējas un par vienreiz piedraudēja. Otra draudzene ar mani nedraudzējas jo tā pirmā viņai izskaloja smadzenes...ko man darīt es ļoti grib ar viņām draudzēties un skolā staigāties...viņas man ne chaw ne ataa nesaka bet mājturības stundā runā norm. un jautā kautko..otrā draudzene ar normāli mākslas skolas laikā uzvedas prasa..jautā.. kaut ko piedāvā..bet trešā draudzene ir visdiivaiaakaa vinja mani ignoree un tikai retu reizi runā...nesaprotu ko dariit esmu jautaajusi bet man norm. neviena neatbild ko es izdariiji es vairaaak kaart atvainojos un un rakstiiju saraudinoshas veestules bet tas nepaliidzeeja...PALĪDZIET!!!!!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

unknown

+3680

 
Nesaprotu priekškam tev tādas draudzenes, kas tevi neciena un visdrīzāk vienkārši izmanto, tad, kad viņām kaut ko vajag.
Tev jābūt neatkarīgai un personībai un jāmeklē īsti draugi. Tie nav īstie un nevajag tādu cilvēku priekšā pazemoties.
Novēlu Tev veiksmi, lai atrodi labus draugus!

pirms 11 gadiem  

Sintia, pirms 11 gadiem :

Paldies jums visiem par atbildēm man tas ļoti palīdzēja tagad man ir cita kompānija....viņas jau bija manas draudzenes arī pirms tam bet tagad tas ir arī mans pulciņš ar kuru skolā staigāt!!! Paldies ka palīdzējāt!!!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varu iedomāties Tavas nepatīkamās sajūtas,ka nesaprotamu iemeslu dēļ draudzenes izdomā Tevi izstumt no sava pulciņa.Katrā ziņā nebūtu pareizi izrādīt ,ka to pārdzīvo un rakstīt saraudinošas vēstules un nebija pareizi.
Tā kā raksti ,ka esi vairākkārt atvainojusies, tas liek domāt ,ka ,iespējams, Tevis atraidīšana ir pašas vaina,jo kādēļ atvainoties ,ja neko sliktu vai nepareizu neesi darījusi...? Tā sakot - nav jau dūmu bez uguns...
Šādā situācijā zemoties un lūgties noteikti nevajadzētu,jo tādejādi situācija vēl pasliktināsies.Saņemies un dzīvo tālāk.Jo mazāk izrādīsi ,ka Tev viņas ir vajadzīgas ,jo labāk.Daba nemil tukšumu un ja pazūd vieni draugi - pēc brīža uzradīsies citi.Iespējams kāds ar Tevi nedraudzējās tikai tādēļ,ka Tu biji šo meiteņu kompānijā.
Šādas situācijas skolā tikai norūda un sagatavo Tevi turpmākai dzīvei. Ja tagad tas škiet šapīgi -vēlāk,atceroties, varēsi pasmieties ;) Lai veicās!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nē. Tu nepareizi uzrakstīji jautājumu. Nevis tev ir problēma ar draudzeni, bet tavām draudzenēm ir problēmas. :) Un, ja tās nav tavas problēmas, vienkārši aizmirsti par to. Lai viņas pašas savā sulā tur vārās.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

eliina

0

 
Pēc tava rakstītā varu secinaat, ka ar tevi vinas runa gan majturibas stunda gan makslas skola-saprotams kur nav puisu klatbutnes! Lieta tada ka diemzel tgd sklolas ir ta problema ka meites iedomajas ka kaut kada zina ir parakas par otru un megina tadejadi puisiem izpatikt , pieverst uzmanibu, buut krutas! Tadas nav draudzenes un nekad ari nebus!
Tev nevajag sevi mocit ar jautajumiem kapec ta utt, tu redzesi ka velak viss buss ssavadak un tu vel atradisi sev jaunas draudzenes un iespejams pat tadu kurai varesi uzticeties visu muzu, pat tad kad vairs nebusiet blakus;)

nepievers uzmanibu ko tev saka, esi tu pati! Panirgs, pasmiesies un aizversies!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dāvis Bergs

+61

 
bet kapēc rakstīja lai liek mierā??

pirms 11 gadiem  

Sintia, pirms 11 gadiem :

Es jau nesaprotu kpc taa rakstiija? Jautāju kpc bet vienīgās atbildes bija ka esmu morāli slima lose kas viņām piesienas bet ja tā būtu viņas nekad nebūtu ar mani draudzējušās

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.