Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mārtiņš

+716

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1182 skatījumi

Ja es eju uz satikšanos ar draugu, bet tas draugs man ir meitene, tad tas būtu tikai normāli satiekoties uzdāvināt viņai ziedus?

Ģimene un attiecības » Draugi

Ar meiteni sarakstos jau labu laicinu, un tad izdomājām beidzot satikties. Bet satikšanās nav domats kā randiņš (vecuma starpība neļauj (par šo neuzdot liekus jaut.)), mēs vienkārši satiksimies lai iepazītos tuvāk. Tas tak būtu normāli uzdāvināt ziedus, vai ne?
Piedodiet par tādu glupu jaut., vienkārši nekad neesmu gājis uz šādu satikšanos un galīgi nezinu kas un kā :D

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Ja tu iesi satikties ar meiteni kā ar draugu,tad manuprāt ziedus nevajadzētu,citādi viņa var vēl pārprast.Bet ja tur slēpjas kas cits,tad gan ziedus(rozes)

pirms 11 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem :

Piekrītu - ar ziediem, it sevišķi atsevišķajām rozēm un pušķiem, labāk nevajadzētu pārspīlēt, ja tas nav randiņš.

Mārtiņš, pirms 11 gadiem :

Nu labi, ja ziedus nevajag, tad ko vajag? :D

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
Normāli, tikai pārspīlēt ar milzu buķeti vai pretējā virzienā nevajag

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

F e y a . . .

+1393

 
Protams normāli .. Katrai sievietei patīk ziedi, un, kad pasniegsi viņai ziedus, tici man, viņa nesāks domāt par Taviem slēptajiem nolūkiem/ kuru protams nav/, bet gan izbaudīs ziedu burvību ..........

Lai veicas!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Protams, meitenēm/ sievietēm vienmēr var dāvināt ziedus, pat tad, ja šī tikšanās nav romantiska! Skaistu ziedu pušķi sieviete vienmēr novērtēs!

pirms 11 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem :

Diemžēl mīnuss no manis, jo esmu visnotaļ pārliecināts, ka ziedu pušķi sieviete pārpratīs gan, un tā nav tā labākā universālā dāvana.

adolfs, pirms 11 gadiem :

a vot es, savukārt, esmu Aivja viedokļa piekritējs:
uzdāvināt sievietei-draugam pēkšņi iepatikušos ziedu pušķīti, manuprāt, nav nekas nežēlīgi pārprotams - apm. līdzīgi, ja savam čomam tāpat vien uzdāvini, piemēram, paciņu neredzētu cigarešu, viņš taču nesāks pārlūkot jūsu attiecību statusu (vai attiecīgi nemeklēs maku norēķinam).

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Negribu piekrist Vārds Uzvārds.Visu mūžu esmu dāvājis ziedus tiekoties ar sievietēm, meitenēm, vecākām kundzēm un neviena nav neko pārpratusi.Vajag izvēlēties ziedus un pasniegt tā ,lai nepārprot.Protams, zināma pieredze par ļaunu nenāktu.Var pasniekt ziedus ne tikai lietišķi, bet arī nevērīgi, aizvainojoši.Tāpat var to izdarīt tā ka saņēmējai būs skaidrs ,ka viņa Tev ir īpaša.

nē nē, pirms 11 gadiem :

Egīl, es piekrītu, ka dāvināt ziedus sievietēm ir ļoti labi un jauki arī bez romantiskiem nolūkiem. Bet ja tā ir pirmā tikšanās reize, tad domāju ka sieviete pārpratīs gan. Tas nav tas pats, kas senai paziņai satiekoties uzdāvināt puķes

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Nabaga meitenes, ziedus viņām neredzēt! Ne tā sapratīs, ne tā paskatīsies, ne to padomās. Vīrietim ir jābūt pašpārliecinātākam, un katrai sievietei ir jāļauj justies īpašai, un, kas var būt vēl labāks uzmanības apliecinājums, kā ziedi! Pie tam tie praktiski neko nemaksā! Nu, nebaidieties, nevilks jūs tā dāma tūlīt gultā, ja uzdāvināsiet viņai trīs rozes...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.