Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronalds Sniedze

+1749

 
  • 4

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2917 skatījumi

Kas ir mīlestība? Un kas ir pieķeršanās?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

A. L.

+7446

 
Uz šo jautājumu atbildēt spēj katrs sev tikai individuāli! Nāks laiks un pieredze, un tad varbūt spēsi atšķirt kas ir mīlestība, un kas ir tikai pieķēršanās!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

mīlestība ir tad kad tu juti ,kad nevari elpot bez ta cilveka,kad tu esi prom no vinja tu visu laiku doma tikai par to cilveku,milestiba ir ta ka kad tev tas cilveks pieskaras tu juties ka pa makonjiem un tev vedera lido taurenjii..bet tas protams ir ka kuram,katrs savdaak jut ,,bet piekersanas ir ta kad tev ir labi ar to cilveku un vis,bet tu nesi parliecinats vai velies ar to cilveku but visu dzivi kopa..bet ari tas ir ka kuramm...bet milestiba tomer ir burviga!un milestiba ir dazada ,tu tak mili savus vecakus,bet tu juti savadak to milestubu tu juties ka pateicigs vinjiem par visu ko tava laba darijusi u.tt.bet ja tu iemilies tad tu juties kadam vajadzigs,un nejuties ne par ko pateicigs ,,,bet vienkarsi baudi viens otru,

pirms 14 gadiem  

Agnis Jegorows, pirms 14 gadiem :

+1 ;)

ilze šīre, pirms 14 gadiem :

sis man patika:)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Natālija Šuha

+240

 
Manas domas.
Definīcija:
-Mīlestība ir, kad otra dēļ ei gatavs paciest sāpes un mocības. Pieņem viņu tādu, kāds viņš ir. neko nemaini. Centies pielāgoties, bet ne pakļauties. Ja otrs nevēlas būt kopā ar tevi, tad ļausi viņam iet, ļausi būt laimīgam.
-Pieķeršanās ir, kad nevari un negribi palikt bez tā otra cilvēka. Un kad pēc pāris tikšanās reizēm jau mani nepilnības, no kurām labprāt varētu tik vaļā.

pirms 14 gadiem  

nekas te nav, pirms 14 gadiem :

Sievietes seja - visizteiksmīgākais teātris.
(S. Belousovs)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Milestiba ir tad, kad tu nevari iztikt bez ta cilveka ne minuti.. Tad, kad pieskaroties vinam, vedera lido taurenisi, kad visu laiku gribas smaidit.. Ik reizi, kad nesi tam cilvekam blakus, tu nespej domat ne par ko citu, ka vien par to cilveku.. Katrs to izjut sava veida, bet visnotal patikama.. Milestiba ir tik skaista!! To vajag izbaudit.. Un ik mirklis kopa ar so cilveku ir pats, pats skaistakais, fantastiskakais un burvigakais.. Del ta cilveka vari atdot visu.. Pat savu dzivibu, ja tas butu vajadzigs.. Tas ir tad, kad savu dzivi bez ta cilveka vienkarsi nespej iedomaties.. Ta ir fantastiska sajuta..

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.