Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3556 skatījumi

vīrieris attiecībās ar sievieti

Ģimene un attiecības » Attiecības

Jautājums vīriešiem, kādēļ tai reizes, ka vīrietim ir sarežģījumi dzīvē(sastrīdās ar savu sievieti, problēmas darbā u.t.t) mierinājumu meklē alkoholā. Mani uz šādu jautājumu šodien uzvedināja viens draugs, kas man pateica, sastrīdējos ar savējo un tad nu noplostoju veselu nedēļu.Vai vīrietis ir vājāks raksturā kā sieviete? Sievietes taču ir emocionālākas un ņem vairāk pie sirds. Tikai nerakstiet, ka tā nav taisnība, man tādi ir daudz piemēri.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Īstenībā jau mierinājumu alkoholā meklē ne tikai vīrieši, bet arī sievietes. Tas protams problēmu nerisina, bet palīdz to aizmirst un par to nedomāt! Savukārt runājot par alkoholismu ir jāatceras, ka alkoholims nav saistīts ar to cik bieži un daudz cilvēks dzer, bet gan ar to, kā cilvēka organisms reaģē uz alkoholu. Normāla reakcija pēc alkohola lietošanas ir slikta dūša, vemšana un paģiras, kuras savukārt neizjūt alkoholiķi... un tas, kā vīrietis vai sieviete attaisno savu dzeršanu, tas lietas būtību nemaina un tam nav nekāda sakara ar problēmām dzīvē vai ģimenē...

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

t.i. cilvēks ar noslieci uz alkoholismu dzers arī tad, ja ģimenē būs mīlēts un nebūs arī nekādu materiālu un citu problēmu!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
sievietes viennozīmīgi ir stiprākas. pēdējo gadsimtu laikā bijuši vairāki kari, kuros vīrieši parasti iet bojā un tad nu sievietēm ir jāvelk visa mājsaimniecība + vēl bērni. līdz ar to viņas ir izveidojušās stiprākas par vīriešiem lai arī cik ļoti pēdējiem to nepatiktu atzīt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

A. L.

+7446

 
te mēs nonākam pie kārtējā stereotipa. Tie, kas ta dara nav vīrieši, bet gan alkoholiķi.
Problēmas nevar atrisināt dzerot. Tas var tikai pastiprināt, vai aizmirst tādā veidā. Nevienā ne otra veidā atrisinātas tās netiek.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Edgars

+7561

 
Alkohols nepalīdz atrast atbildi, bet tas palīdz aizmirst jautājumu...

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

kātad, no rīta pie problēmas klāt vēl nelaba dūša un sāpoša galva

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdistt

+8491

 
Viss atkarīgs no konkrētajiem cilvēkiem, jo ne visi dosies pie alkohola - citi atradīs citus variantus, piemēram, aizbrauks prom ceļojumā, dosies sportot, varbūt meklējot citas sievietes utt. Pieļauju, ka šāda uzvedība palikusi no PSRS laikiem, kad dzert bija baigi forši utt. Daudz ko izšķir arī vide, kurā dotais cilvēks uzturās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
virieši sevi žēlo,ir tak izdevīgi.neuzņemās atbildību ,bet ir legāls iemesls darīt to,kas patīk.teātris.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

nesaki viss, ir arī sievietes, kas sevi nebeidz žēlot....

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja cilvēks to var atļauties:ir stiprs veselībā nav jāstrādā un šnabis tiešām sniedz gandarījumu tad tas ir vislābākais veids kā izdēst neomulīgas atmiņas.Tikai jaatceras - jo vairak neomulīgu atmiņu jo ilgāk nāksies dzēst, tas ir dzert.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

SINTIJA VINTERE

+643

 
1. žūpošana un iedzeršana vēl netiek definēta kā alkoholisms. alkoholiķi dzer arī bez noteikta iemesla , jo ar laiku smadzeņu šūnas adaptējas alkoholam un tas kļūst vitāli nepieciešams.
2. Jā, vīrieši mēdz būt raksturā vājāki. Sievietes ir emocionālākas, bet tas nenozīmē, ka viņas ir vājas.. emocionalitātes rezultātā izpaužas raudāšana , sūdzēšanās utt..
3. Parasti 'vientuļnieki' izvēlas Tevis minēto variantu. Jo normālos apstākļos vislabākās zāles ir izrunāties ar draugiem un radiem kopīgu uzklausot un radot risinājumus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Alkoholikji paarsvaraa ir egoisti, kas savas probleemas risina nenjemot veeraa citus. Uzskatu taadus par vaajiem cilveekiem, kuri nav speejiigi bez citiem pastaaveet. Biezhi vien taadi rodas no "izchunchinaatajiem", kam mamma pienes visu un visur, lai tikai beernins nejustos slikti. Tad arii shaadi cilveeki rodas, kas nejuut apkaarteejo izmisumu un citu probleemas, galvenais, lai pashiem ir labi un ja nav, gan jau buus.. Viss ir gribasspeekaa, ja taa nav, tad luuk, alkohols, narkotikas, azartspeeles utt..

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

arī taisnība

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dzersana atkal klust populara. Gan bedas gan priekos!! Pat ja nav naudas edamajam prieks dzerama bus! Lai ari pec tam ir sudigi ..

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Diāna, es domāju, ka dzeršana nepopulāra bija tikai alu cilvēku laikā, jo nebija ko dzert:D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.