Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2701 skatījumi

savstarpējās attiecības

Ģimene un attiecības » Attiecības

Vaicāju abu dzimumu pārstāvjiem, ko jūs domājat par uzticību, jau ieprieš paldies un plusiņš par man veltīto laiku. Nekautrējaties no sava viedokļa, cik cilvēku, tik viedokļu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

SINTIJA VINTERE

+643

 
Piekrītu iepriekšējam apgalvojumam- ir mīlestība, ir uzticība. Tomēr tikai retās attiecībās pastāv īsta abpusēja mīlestība, kas ilgst gadiem. Parasti neuzticības cēlonis vīriešiem ir viņu 'mednieku' daba, sievietēm- mans vīrietis nesaprot, ko es no viņa seksā gribu, jo viņam tas ir jāuzmin! :)) Mans subjektīvais viedoklis ir- mūsdienās attiecību būtība kā tāda ir kļuvusi mazvērtīgāka, jo vairums cilvēku netiecas pēc viena dzīvesbiedra uz visu mūžu, kā rezultātā arī uzticība zaudē savu morālo vērtību. Cilvēki neiedziļinās attiecību 'izkopšanā', 'spodrināšanā' vai sauciet to kā gribat, vai nu ir labi ar konkrēto personu , vai arī nav.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Nu, jā, bez jūtām ģimenes dzīvē gribētos manīt morāli. Esmu stingrā katoļu ģimenē audzināts un man ir sava morāles vērtības skala. Draugs, kas noskaidroja, ka 18g. kopdzīves laikā savu sievu neesmu ne reizi krāpis, jautāja:"Ko tu darītu, ja tava sieva tevi būtu krāpusi?" Kaut arī neesmu vardarbīgs latgalis, bet atbildēju: "Vispirms es viņu nosistu!" Nepārproti, es cienu sievietes, bet krāpšana nav piedodama, tas pats attiecināms uz vīriešiem.

pirms 14 gadiem  

SINTIJA VINTERE, pirms 14 gadiem :

Vai ir bauslis "nosit savu tuvāko, ja viņš tevi krāpj? " :) liekas tikai islāms pieļauj zināmu atriebības devu :)

SINTIJA VINTERE, pirms 14 gadiem :

Vai ir bauslis "nosit savu tuvāko, ja viņš tevi krāpj? " :) liekas tikai islāms pieļauj zināmu atriebības devu :)

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

MUms šai jautājumā katram savs viedoklis, Valdim tas vienkārši emocionālāks, ne nu sitīs nost ne kā

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja ir jūtas, ja cilvēks ir mīļš un vajadzīgs, sauciet to par mīlestību vai kā savādāk, tad par uzticību pat nav jāaizdomājas, tas ir pats par sevi saprotams. Bet ja tas ir kāds aprēķins, ka esat kopā, tad jau īstu jūtu nav un ar to uzticību arī ir kā ir. Vēl jau ir arī daži citi faktori, kad viens vai otrs cenšas attaisnot savus sānsoļus. Un kā paskatās mūsu latviešu filmas par mūsu senčiem, tad tā maucība(atvainojos par izteicienu) ir bijusi visos laikos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Vismaz man riebjas,ja man neuzticas un bez uzticēšanās pazūd arī mīlestība,lai cik viņa liela vai maza nebūtu!Tā ir kā olai čaumala,ja tās nebūs,tad šķidrums izlīs!

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

neuzticās tad , ja kādreiz ir dots iemesls neticēt

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Skaidri zinu,ka man nav,vienkārši bija slimi greizsirdīga sieva!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja ir savstarpēja atklātība, tad uzticība ir viegli darāma. Bet, ja kaut papīra sienas ir abu starpā, tad nemana, kā tās izaug par koka sienām un betona mūriem - tad arī uzticību grūti uzturēt. Praktiski neiespējami.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Santa Bidzane

+71

 
Es uzskatu tā, ja jau Tu esi kopā ar cilvēku, tātad Tu viņam uzticies, un nav nekādu problēmu. Vispār kāda jēga ir būt kopā ar cilvēku, ja Tu viņam neuzticies-pilnigi nekāda. Un es domāju, ka tur pat nekas tad neiznāktu. :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.