Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2899 skatījumi

iepazīšanās

Ģimene un attiecības » Attiecības

Kā jūs uzskatat, vai iepazīšanā internetā var pāraugt nopietnās attiecības, vai tas ir veids, kā sameklēt partneri seksuālām vajadzībām?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Protams, ka jā. Biju jau pārliecībā, ka šis jautājums jau ir pagātnei piederīgs, jo tauta jau pieradusi pie interneta. Acīmredzot vēl ne, kādam vēl aktuāli.
Internets visās tā pielietojamības formās ir tikai papildus informācijas nesējs un komunikāciju nodrošinātājs. Sākumā bija vārds :) Tad nāca avīzes ar sludinājumiem. Tad televīzija. Nu tagad ir internets. Vai par avīžu iepazīšanās sludinājumiem kāds brīnās?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Protams, ja abas puses internetu un sociālo tīklu iespējas izmanto tikai kā iepazīšanās vietu. Jo ilgāka komunikācija notiek sociālajos tīklos, jo vairāk samazinās iespēja, ka ar šo cilvēku kādreiz tiksieties arī dzīvē. Pie tam ir jāņem vērā mūsu cilvēciskā vājība censties sevi otra acīs padarīt mazliet labāku un izskaistināt savu tēlu un nav nekā vienkāršāka kā to izdarīt interneta vidē, kad ar dažiem taustiņu klikšķiem visi vīrieši ir veiksmīgi biznesmeņi ar vismaz Oksfordas izglītību un veiksmīgām karjerām, bet sievietes nekad nav bijušas precējušās ir bez bērniem un gaida savu sapņu princi! :-)

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Runājot par otro jautājuma daļu, jebkuru ilgstošu attiecību pamatā ir arī veselīgs sekss un partnera seksuālā pievilcība. Katram cilvēkam ir savas vajadzības un intereses, viens vai viena meklē vienas nakts sakarus, citi ilgstošas attiecības, kāds iepazīstas, lai gūtu finansiālu labumu, vēl kāds vai kāda cenšas kaut ko pārdot vai izkrāpt izstāstot sirdi plosošu stāstu par slimo dēlu, māti vai radinieku, vai bagāto Nigērijas onkuli, kuram nav neviena, kam atdot savus miljonus.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Sekss ir laba lieta un veselībai tablete ar efektīvu iedarbību, bet kāpēc jau pie pirmās tikšanā, pat nepainteresējoties, vīrietis ir jau noīrējis viesnīcā nummuriņu un ir dzīļi pārsteigts, ka sieviete atsaka pavadīt ar viņu kopā nakti?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Visi jau vīrieši nav tādi, kas uzreiz noīrē numuriņu viesnīcā, taču mūsdienu "brīvās uzvedības" pasaulē tas nebūt nav pārsteigums. Ja jūs apmeklēsiet populāros Rīgas klubus, tad 70% no meitenēm par šādu vakara turpinājumu būtu tikai priecīgas.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Kā jābūt nogribējušai, lai neatteiktu pirmam pretī nākošam vīrietim, :D es laikam esmu vecmodīga, ja esmu ar citiem uzskatiem.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Nedomāju, ka tas ir saistīts ar "nogribēšanos"! :-) Drīzāk ar cilvēka dzimumkonstitūciju un dzīves veidu. Ne jau visas sievietes un meitenes, kas izklaidējas klubos ir prostitūtas, starp tām ir arī sievietes, kas vienkārši nevēlas nopietnas attiecības un kurām patīk paflirēt ar izskatīgiem vīriešiem, justies iekārotai, saņemt daudz uzmanības, gūt baudu, atslābināties no ikdienas rutīnas un pie tam bez nekādiem pienākumiem un saistībām.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Pamatā jau otrais, bet ir reāli piemēri arī pirmajam.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Var jau iepazīties internetā. Cilvēki jau dažādi. Viens varbūt katru dienu dažādos iepazīšanās saitos sēž, un meklē sev partneri-gan vienai dienai, gan varbūt arī ilgākam laikam.
Ar internetu vēl ir tāda lieta, ka dažreiz var izrunāt lietas, ko reālajā dzīvē varbūt pat draugam nestāstītu.
Nu-es piemēram neesmu nekad stāstījis par kaut kādu absurdo Nigērijas onkuli(kā te tika minēts), un arī nežēlojos par savām problēmām, ja arī tādas būtu.
Vispār labs jautājums- internets jau salīdzinoši ilgi tiek lietots, ka par šo jautājumu kaut kā nemaz neesmu aizdomājies.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

adolfs

+6756

 
interneta uzdurties nopietnām attiecībām ir tikpat mazas/lielas iespējas cik dzīvajā;
toties tīklā siro nesalīdzināmi lielāks daudzums, atvainojos, nop€sties kāro/ās.
man radies iespaids, ka sākuma skaisti inteliģentās un dziļās sarunas ir vien blāvs piesegs dzimumdziņai kura atsedzas tiekoties, dāmām paliek stipri pie kājas tās attiecību veidošanas...
vispār tie laimīgie stāsti par veiksmīgajām attiecībām pēc sarakstes ir akurāt tik pat, cik ka kāds ar savu darbu kļuvis miljonārs

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egita Maure

+133

 
Jā, var pāraugt. draudzene iepazinās ar draugu internetā un nu jau kopā 4 gadus! ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Pašam šogad nācās iet uz kāzām kurās līgava un līgavainis iepazinušies draugos, tātad acīmredzot var gan.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Man tāds ir reāls piemērs. Mana māsīca iepazinās caur internetu ar savu tagadējo vīru. Viņa strādāja ārlietu ministrijā, viņš bija praksē Ķīnā, kaut gan pats ir no Šveices. Nu jau precējušies ir vairāk kā 10 gadus un audzina divus dēlus.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

paveicās

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

100 punkti, ka paveicās, jo lielākā daļa vīriešu netā iepazīstas tikai seksam. Jo pārējo jau var dabūt mājās. Skarbi, bet patiesība.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
sarakstei un flirtam ideāli,ja pats nevari reāli iepazīties,meklē kompāniju kas iet sabiedrībā-koncerti,tusiņi utt,tur ir reāls kontakts,vajag vienkārši sevi piespiest saprast ko tu gribi un ka tu vari visu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.