Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mierīgais

+30

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1653 skatījumi

Kā rīkoties šādā situācijā ar meiteni?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Sveicināti!
Tātad mana situācija!
Skolas ballē uzlūdzu meiteni kura man iepatikās un dejojām,pēc dejas viņa palūdza vai nevēlos nodejot vēlvienu deju.
Pēc kāda laiciņa viņa uzrakstīja man vēstuli draugiem.lv!Tad pagāja kāds laiks un es viņu uzlūdzu uz citu balli, viņa bija šoķēta ka es viņu uzlūdzu, pajautāja kapēc uzlūdzu tieši viņu? un vēl pēc kāda laiciņa pajautāja vai es gribu būt ar viņu kopā,es atbildēju -jā,bet viņa pateica ka negrib nopietnas attiecības! Pēc kādas laika sākām runāt atkal un skolā satikāmies parunājām,un helovīnu vakarā viņa piekrita ar mani pastaigāties un pamest savas draudzenes kafejnīcā.Kad mēs pastaigājāmies, aizgājām uz parku un sēdējām,tad viņa vēlreiz pajautāja vai vēlos būs ar viņu kopā?Es atbildēju JĀ, tad viņa kautko gribēja teikt,bet es turpinot savu teikto pateicu -ka negribu steigties,un vēl līdz šim mēs ik pa laikam satiekamies skolā un sarakstamies.
Kādas ir jūsu domas par šo? Vai ir kādas izredzes un kā būtu jārīkojas?
Ejam vidusskolā!
Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ronalds Sniedze

+1749

 
Sirdīm nav te nekāds sakars. Sirds pumpē asinis,bet prāts nosaka,ko darīt. sirds nav funkcionējošs orgāns. Smadzenes gan.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nu nav jau tur nekādas domas un nevar būt. Vienkārši esi tu pats, neko no sevis netēlo un ļauj visam notikt pašplūsmā. Laiks rādīs, kas un kā. Nevienam jau mākslīgi neuzspiedīsi būt ar otru kopā. So... Tev nav izvēles. Kā būs, tā būs. :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tā izliekas, ka meitene ar tevi spēlējas kā kaķis ar peli. Te var būt vairāki iemesli, un viens no tiem, ka viņa grib kaut ko pierādīt citam zēnam un tevi izmanto kā boksera maisu, varbūt pati vēl īsti nav pārliecināta, ko no tevis vēlās. Es tavā vietā tagad kādu laiku liktos mierā un, ja viņa tevi meklēs, tad viss kārtībā.Bet vislabāk vienmēr ir izrunāties no sirds, tad nekas nepaliek nenoskaidrots. To tev iesaku kad būsi izveidojis savu ģimeni, šai vecumā jaunieši parasti ir kautrīgi.

pirms 12 gadiem  

Ronalds Sniedze, pirms 12 gadiem :

Man ir bijusi pieredze šajā ziņā un varu piekrist Sarmas Sabīnes teiktajam.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
nopērc gredzenu un bildini viņu...

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

sen jau šiem bija gūltā jābūt.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

priekš kam gultā? turpat parciņā... :D

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 12 gadiem :

vo draiskuļi, samācīsiet jaunu puisi :D

Mierīgais, pirms 12 gadiem :

:D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Bāc, vot atceros sevi vidusskolā un toreiz sevi mocīju ar tādiem pašiem jautājumiem... Nav ko tur muldēt par nesteigšanos un kopā būšanu! Meitenei vienkārši zems pašnovērtējums un viņa pārsteigta, ka kāds grib ar viņu satikties! ja meitene patīk, tad vajag vienkārši biežāk kaut kur kopā aiziet un agri vai vēlu sapratīsiet gribat turpināt satikties vai nē. Ja draugi prasa vai esat kopā, atbildi, ka Tev patīk viņas sabiedrība un vēl nevar zināt. Tad, kad būsiet tik tālu, ka varēsiet iet pa ielu sadevušies rokās, tad arī visi tie stulbie jautājumi atkritīs.

Izredzes? Atkarīgs no Tevis - jo biežāk aicināsi, jo biežāk viņa piekritīs. Ja gribi dubultot savu veiksmju skaitu - dubulto arī neveiksmes.

Kā jārīkojas? Jābeidz klausīt apkārtējo pļurkstēšanai un jādara tā, kā pašam liekas pareizi. Ja Tev viņa patīk - rīkojies. Pats no sevis nekas nenotiks un nav vērts tērēt laiku tukšām sarunām par to vai esat vai neesat kopā. Ja jums patīk vienam otra sabiedrība, tad izbaudiet dzīvi un cauri!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Galvenais esi pats, un ieklausies sava sirdi, ko vina tiesam velas. Velu veiksmi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Normāls process tāda vecuma jauniešu attiecībās. Te pat nav sarežģījuma un konfliktsituācijas,tāpēc nav saprotama puiša vēlme lūgt citu (svešu) cilvēku viedokli. Tikai jūs paši varat just,ko un kā darīt. No savām emocijām droši vien arī jāvadās.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.