Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1297 skatījumi

Ko darīt, lai atjaunotu kontaktu?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Lieta tāda, ka es ar savu meiteni esmu jau dažus mēnešus kopā un jau mums ir tā, ka mēs nevaram viens bez otra, bet kaut kas īsti nav. Sākumā viss bija ļoti labi un abi bijām priecīgi, bet tagad ir kaut kādi strīdi un tas visu izbojā. Ko var darīt, lai atjaunotu to, kā bija sākumā tā dzirkstele vai kā to vēl var nosaukt? Mēs nevēlamies pašķirties, bet jūtam, ka tagad ir sliktāk, kā sākuma. Ja tiešām zini, ko var izdarīt, lai mums abiem atkal būtu viss tik pat labi vai labāk kā sākumā, tad iesaki savu ideju. Paldies jau iepriekš.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
ja jums gultā pagaidām viss ir labi, padrukā viņu kādu brīdi un tad gan met mieru.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Daži mēneši un jau neštimmē? Vai tiešām ko tādu ir jēga mēģināt reanimēt? Kas notiks pēc gada, trijiem? Ja nedarbojas, tad nedarbojas. Labāk šķirties draudzīgi.

p.s. bez strīdiem u.t.t. neiztikt. Svarīgi ir, kā tie beidzas.
p.p.s. Tik labi kā pašā sākumā nekad nebūs.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Es domāju, ka ir, jo tagad ir kaut kadi mēsli uznākuši virsū, kad vienkārši grūti abiem, tādēļ arī tā ir, bet kad tiksim pāri, tad atkal būs labi. Tikai kā visātrāk un vislabāk tam tikt pāri?

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Tā tik šķiet, ka uznākuši kaut kādi mēsli. Beidz sevi mānīt un izbeidz tās attiecības tagad, jo vēlāk būs grūtāk. Protams, ka no sākuma bija labi, jo sākumā mēs uz visu pieveram acis un esam eiforijā. Man šī situācija ir ļoti, ļoti pazīstama.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
neskatoties uz padomiem un komentariem,vienalga izvēli ko un kā darīt veiksi pats un pats arī uzņemsis atbildību.lai veicās.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.