Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Arvilito

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2117 skatījumi

Ko darit ja mana sieva grib loti bernu,bet es to nevolos jo man jau ir meita no ieprieksejam atiecibam

Ģimene un attiecības » Attiecības

Es esmu virietis 28 gadi esmu precejies ar sievu 1 menesi bet kopa dzivojam jau vienu gadu.vinai ir tika 20 gadi un vina loti grib bernu.bet es to nevelos jo man jau ir meita 8 gadi no ieprieksejam atiecibam.Bet nu jau sieva sak uzstadit ultimatu vai nu taisam bernu vai nu skiramies....Pat nezinu ka man rikoties

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Ja nemainīsi uzskatus nekas tur laimīgs nesanāks,agri vai vēlu būs šķiršanās.Nesaprotu,kāpēc tik attapies kad jau bijāt apprecējušies!?Izskatās,ka sieva domāja,ka tomēr laulība ko var izmainīt,bet tā nav un nekad tā to neatrisinās.

pirms 12 gadiem  

Arvilito, pirms 12 gadiem :

Paldies par tavu atbildi.Ja vina ta aqri lika saprast kad domaja kad es pec kazam mainishu uzskatus.bet ta nav...

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Izsaku līdzjūtību, Tu apprecēji ne to gudrāko sievišķi. Un risinājums tiešām ir tikai viens - šķiršanās.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Bērna esamība no iepriekšējām attiecībām nevar kalpot par pamatu, lai ģimenē neienāktu kopīgs mazulis, ja attiecības ir stabilas, abi vecāki ir veseli un ģimenei ir pietiekami ienākumi, lai izaudzinātu kopīgu bērnu. Bērni ir katras sievietes sūtība, tādēļ kategoriski pateikt, ka bērnu nevēlaties ir ļoti nepareizi un ir nopietns pamats krīzei attiecībās, kuras jums tikko ir tikai sākušās, sieviete to jebkurā gadījumā uztvers ļoti personīgi un konflikts būs neizbēgams, kas var novest arī pie attiecību iziršanas.

Cita lieta ir bērnu plānošana un bērniņa ieņemšanas atlikšana uz vēlāku laiku, panākot kopīgu lēmumu, pamatojot to, kādēļ pēc jūsu domām, šobrīd nav īstais laiks, lai ģimenē ienāktu mazulis.

pirms 12 gadiem  

Arvilito, pirms 12 gadiem :

Paldies ari jums par atbildi.
esu vinai teicis kad varetu taisit bernu pec 4-5 gadiem ne atrak.kad vina bus izmacijusies.un busim stabili nostajushies uz kajam...

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tad jau atliek tikai vienoties ar savu otru pusīti, palutiniet savu sieviņu ar kādu ziedu pušķi, vakariņām kafejnīcā, biežāk sakiet, ka mīlat savu sievu, ka vēlaties bērnu no viņas, bet tikai tad, kad viņa būs pabeigusi mācības, ka nevēlaties to sasteigt. Nostājieties sievas pusē un sakiet, ka vēlaties bērnu un tikai no viņas, vislabāk nenosaucot konkrētus termiņus, kad tas notiks un viss pats par sevi atrisināsies.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

jopcik, Aivi...! Sieva saka - gribu bērnu vai šķiramies! kādas tur vēl puķītes un vakariņas??????????? TAS vilciens jau ir aizbraucis!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Sieva saka pareizi, jebkura sieviete teiktu to pašu, ja pāris mīl viens otru, tad viss ir risināms, bet ne jau ar ultimātu un ķīvēšanos un savas taisnības pierādīšanu, bet gan piekrišanu sievai un jautājuma iestūrēšanu pareizās sliedēs. Jebkura sieva, kurai pasaka, ka es no tevis vērnu negribu, uzskatīs to par personīgu apvainojumu, domās, ka viņa nav gana laba un ja nav gana laba, tad arī attiecībām nav nekādas jēgas, vēl jo vairāk, ja tā otra, bijusī audzina vīra bērnu.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Ziedi, puķes, komfektes un visādi citi mīļi nieki ir uzmanības apliecinājums un pierādījums tam, ka sieva nav vienaldzīga, ka attiecības ir svarīgas, apvienojot to ar diplomātiju un komplimentiem, piekrītot sievas viedoklim un atvainojoties par savu muļķību, pastāstot jebko, kas ienāk prātā, ka sabijāties no atbildības, ka baidaties, ka bērns atņems pārāk daudz laika, ka esat greizsirdīgs un sievu gribat tikai sev.... un jebkura sieviete būs apmierināta un glaimota.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Zini? Rīkojies tieši tā,kā tev iesaka Kalvis, Arvito, Aivis, Priekšnieks un vēl kādi, jo savas galvas jau, redzams, trūkst. Un nodod sveicienu savai sievai, lai šķiras no tevis, un jo ātrāk, jo labāk viņai.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Manuprāt lielākā problēma jums ir vecuma starpība. Tev ir prāts un pieredze, viņai vēl tīņa degsme. Tu ar pieredzi saproti ko tas nozīmē - audzināt mazu bērnu, bet sievai iespējams liekas ka tā ir viena vienīga izklaide ar ratiņu stumdīšanu parkā un rōzā drēbīšu izvēlēšanos veikalā. iespējams viņa redz cik labi Tu attiecies pret savu pirmo meitu un ir uz viņu mazliet greizsirdīga. Manuprāt viņa īsti nemēģina Tevi ieklausīties un betonē tik savu viedokli, kā jau sievietes to reizēm mēdz darīt... Ja Tu sievu mīli, es ieteiktu piekāpties viņai soli tuvāk un kārtīgi visu izrunāt pasakot ka lūk no sākuma pašu dzīve ir jāievirza sliedēs, jāpabeidz mācības (būsim atklāti - naudas nekad nebūs tik daudz lai teiktu - jā, tagad man pietiek, tagad esmu gatavs bērniem), jāuzkrāj mazliet pieredze un tad kad tas solis būs sperts, varēs arī domāt par nākošajiem. Par bērniem. Ja arī viņa Tevi kaut cik tiešām mīl, viņa domājams sapratīs un noteikti spēsiet atrast kompromisu.
Lai veicas!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man šķiet,ka bērni ir laime un neatsverama vērtība,vēl jo vairāk,ja varat to atļauties.Iesaku apsvērt un apdomāt....

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Turklāt,tas ir tikai normāli,ja 20 gadīga sieviete grib bērnu,bet ultimāta ceļā risināt šādu problēmu un ierosināt laulības šķiršanu,kura ilgusi tikai mēnesi....tā noteikti nav izeja... Varbūt vērts doties pie ģimenes konsultanta,psihologa,u.t.t.

Arvilito, pirms 12 gadiem :

Ja a ko darit ja nevaram to atlauties...bet mana sieva to nesaprot vinai liekas ka viss nokartosies pats no sevis.Jo man jau ir pieredze no ieprieksejam atiecibam kur lidz 3 gadu vecmam audzinajam kopa berninu.nevelos rauties pa 2 darbiem un mocities ar naudas trukumu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.