Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1393 skatījumi

Attiecības jau beigušās kā 4 mēneši.

Ģimene un attiecības » Attiecības

Sveiki !
Gribētu zināt sieviešu viedokli/padomu.
Attiecības izjuka sīkumu dēļ katram bija sava karjera un sākām viens par otru neinteresēties. Attiecības izbeidzām ļoti mierīgi bez skandāla utt..
Kad attiecības izjuka sapratu ka šī meitene nebija tikai meitene bet bija kas ļoti īpašs.
Saprotu ka attiecības izjuka 70 % manis dēļ, bet kad izšķīrāmies es pirmos 2 mēnešus daudz interesējos un centos kā palīdzēt (citi teica ka uzbāzos varbūt arī tā to varētu teikt bet es vēlējos visu labot). Nu ir pagājuši vel divi mēneši un tikāmies. Kārtējo reizi tas visu uzjundīja no sākuma. Bet viņa man saka ka es esot mīļš un tas arī ir viss.
Es ticu ka es un viņa var mainīties. Attiecības mums jaunas nav bijušas. Kopā bijām 3,5 gadus. Neesam mazi bērni (vecums 24 25gadi).
Meitene vēlās mani vienmēr samīļot.
Es domāju ka viņa baidās no tā ka viss sāksies no gala. (Es ticu ka tā nebūs.)
Kā var būt bijušais puisis "mīļš" ja nav jūtu ?
Vai būt jāmēģina vēlreiz ?
Kā būtu labāk saiet kopā?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ir divi varianti, vai nu tiešām tu esi viņai palicis tikai vienkārši mīļš un nekas vairāk, vai arī meitene jūtās joprojām aizvainota, jo pats apzinies, ka tev bija lielāka vaina un tādēļ vēlās tevi vairāk sāpināt un distancēt no sevis.uzraksti draugos viņai vēstuli, izstāsti visu no sirds, kā jūries, atvainojies, apsoli zvaigznes no debesīm. Ja zini, ka domas nepīsies, tad vari to izstāstīt viņai pašai sarīkojot romantisku vakaru. Ja apzinies, ka viņa tev daudz ko nozīmē un jūsu jūtas ir pārbaudītas vairākus gadus, uzdāvini saderināšanās gredzentiņu, jo tas varētu būt kā galējā atbilde jūsu attiecībās-jā vai nē. Sieviete, ja vīrietis ir viņai nozīmīgs, reti atteiksies no tā, ko domās jau daudzas reizes pielaikojusi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pirmkārt esat gan vēl bērni, ja šitādas lietas raksti internetā.
otrkārt ja meitene gribētu kautko mainīt, viņa to noteikti nenoklusētu.
Manuprāt pavelc vienkārši visam svītru apakšā un sāc no jauna, nekā mēģini atgremot vecu attiecību pārpalikumus.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Grūti kaut ko ieteikt,jo dzīvot kopā ar cilvēku,kas ir tikai mīļš,domāju nebūtu vērts.Jo jums abiem vēl visa dzīve priekšā.Tikai cik noprotu ceļi ies katram uz savu pusi.Pēc meitenes vārdiem viņa pret tevi izjūt tikai žēlumu.Bet viņa nebūs tev ne mamma vai kāds cits tuvinieks,kuram pietiktu ar to,ka tu esi mīļš.MĪLESTĪBAI vajag vairāk.Un jūs tas nesaista.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.