Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1604 skatījumi

Labdien!

Ģimene un attiecības » Attiecības

Esmu skírusies no divu bérnu téva, kurs izklaidéjás ar mílako pus gadu kamer bijam vel preceti. Vinja del man nacas parvakties uz vairakam dzivesvietam, jo nebij pietiekami dauddz naudas. Tad mus panjema atpakal un atkal lika izvakties jo milako vairak miilot nekaa mani. berni vel mazi meitai driz bus gadinjs delam rudeni 3g. Tagad dzzivoju ar citu puisi veidoju jaunas attiecibas. Bet bijusais viirs grib redzet bernus un njemt pie sevis. Zinu ka vinjam ir tadas tieesibas tas ir atrunats ari lauulibas skirsana. Bet taka vinjs atlavas par mums un manam jutam pret vinju panjirgaties divreiz tad man nav ne mazakas velmes vinjam bernus raadit kur nu vel dot uz majam vienus kur ir vinja miljaka. Varbut tas skan egoistiski bet ar to cilvveku vairs negribu kontakteties un gribu lai par berniem vinjs aizmirst vien to lai par savam kludam maksa...sutot alimentus. Veletos ar kadu zinosu cilveku par so temu saraxtities inboxa jo stastama daudz un situacija nav viegla! epasts atile3 @inbox.lv

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
LR Civillikums nosaka abu vecāku atbildību par savu kopīgo bērnu audzināšanu, uzturēšanu un skološanu līdz pilngadības sasniegšanai, neatkarīgi no bērna dzīves vietas. Jūsu patika vai nepatika pret bērna tēvu nevar būt par pamatu tam, lai aizliegtu tēvam kontaktēties ar bērnu un piedalīties bērna audzināšanā, šādu aizliegumu var uzlikt tikai tiesa, pie tam tikai tādā gadījumā, ja viens no vecākiem apdraud bērna garīgo vai fizisko laklājību, kas visticamāk nav jūsu gadījums. Ja liegsiet bērnam tikties ar tēvu, tēvs vērsīsies tiesā un pieprasīs noteikt obligātās tikšanās reizes vairākas reizes nedēļā, ieskaitot daļu no atvaļinājumiem, kurus pavadīt ar bērnu un būsiet spiesta izpildīt tiesas spriedumu, ja pretosieties šādam tiesas spriedumam, tas būs par pamatu, lai bērna dzīvesvietu noteiktu pie tēva.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

"kur ir viņa mīļākā" šis arguments vispār neiztur nekādu kritiku. Ja jūs paskatieties uz to ar bērna acīm, tad jūsu bērnam ir jādzīvo ar patēvu ikdienas, kas savukārt ir jūsu "mīļākais", tādēļ neredzu neko sliktu, ka bērns paciemotos pie sava īstā tēva, it īpaši, ja tēvs vēlas bērnu redzēt. Atriebšanās caur bērnu ir nožēlojama, labāk iemāciet bērnam mīlēt abus vecākus un cienīt gan savu audžu tēvu, ar ko veidojat attiecības, gan sava īstā tēva draudzeni vai sievu.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Es īsti nesapratu Tavu jautājuma būtību... Ko Tu īsti gribi? Aizliegt savu bērnu tēvam tikties ar saviem bērniem tikai tāpēc, ka Tu savos 20 gados esi bijusi tik stulba, ka apprecēji tādu pajoliņu, kas dzen Tevi ar 2 bērniem ārā no mājām, tad cēli ņem atpakaļ un tad atkal dzen prom, jo redziet viņam lielā mīla uznākusi? Nu tak pieaudz vienreiz un sāc domāt ar galvu, nevis uzvedies kā lētu seriālu galvenā varone!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Karēle

+211

 
Visi tik gudri un mētā likuma pantus... bet reāli ir tā - ja māte neļauj tikties ar bērniem tad ne jau tiesa vērtē to vai tēvs tiksies ar bērniem , bet gan Bāriņtiesa. Bāriņtiesa staigās vērtēs pārbaudīs būs klāt tikšanās reizēs utt.Pietiek vei mātei izteikt aizdomas par sexuālu izmantošanu. tas peneters būs tik garš ka neviens negribēs ar to ņemties. BET - vai tas ir vajadzīgs??? Pirmajam vīram ar negribēju ļaut tikties ar meitu... kamēr neļāvu tikmēr vajadzēja.. Atļāvu - ātri vien pats pazuda... Es tagad balta un pūkaina.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Melot gan nevajadzētu mācīt, jo to vai bērns ir bijis vai nav bijis seksuāli izmantots, psihologs noteiks ļoti ātri un tas būs lielisks trumpis, lai grieztos tiesā un pieprasītu mātei atņemt vecāku tiesības un bērnu dzīvesvietu noteikt pie tēva. Jā, Bāreņtiesa izvērtē un sniedz savu atzinumu tiesai, uz kura pamata un izvērtējot abu pušu lieciniekus, tiesa lemj par bērna dzīvesvietu, vecāku tiesību atņemšanu, liegumu tikties ar bērniem un visus citus jautājumus.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu manas domas ir,ka bērni nav jāiejauc pieaugušo nesaskaņās.Te jau izskatās,ka tu gribi savam bijušajam atriebties un kā ieroci izmantot bērnus.Bet vajag padomāt,kas būs nākotnē,jo diez vai bērni teiks paldies.JĀ es arī piekrītu priekšnieka teiktajam.Sāc domāt ar galvu.DZĪVĒ tomēr nav kā seriālos.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.