Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3098 skatījumi

Esmu puisis 16.gadi,patik meitene,kurai 14.Bet tada lieta, kad vina mani neievero dzive,neapstiprina draugos,utt.Ka man vinu apburt,ko darit

Ģimene un attiecības » Attiecības

Ka panakt lai vina mani ievero, un mums kautkas sak veidoties ? Attiecibu zina.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vito

+1205

 
Jā, es šādus rakstus meiteņu portālā esmu lasījis pietiekami daudz reizes...

1. Varbūt, ka tu viņai nepatīc..

2. Viņai jau ir draugs..

3. Viņas draudzenes nav labās domās par tevi..

4. Tu neesi mēģinājis ar meiteni aprunāties..

5. Viņai ir mr un grib, lai visi viņai liek mieru..

6. Meitene grib mieru..

7. Jums ir liela gadu starpība..

8. Tu esi pārāk garlaicīgs :(

Es ieteiktu atrast kaut kādu veidu, kā ar meitni parunāties par Jūsu kopīgajām interesēm, kā arī tev jācenšās būt romantiskam un mīļam, jo tas meitenēm patīk.. (Izņemot dažas)

Izdomā, kā pārsteigt to meiteni, tikai nepārspīlē..

Centies parādīt sevi no tās labākās puses, pastāsti par sevi un uzzini, kāda ir meitene un tad mēģiniet nonākt pie tēmas «attiecības», bet vispirms vajag meiteni kārtīgi iepazīt, lai būtu runa pat kaut kādām attiecībām..

Tik vienkārši tas nesanāks..

P.S. viņa zin par to, ka Tu viņai patīc ?

Nezinu gan, vai būtu īstais laiks un tā uzreiz uzaicināt meiteni uz ran

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāsāk ir izrādīt uzmanība dzīvē, sākot ar iepazīšanos, kad meitene nav kopā ar draudzenēm un ir viena pati. Jums ir visas iespējas iekarot meitenes sirdi, ceļot meitenes pašapziņu, jo šajā vecumā meitnes jau sāk interesēties par puišiem un parasti patīk nevis sava vecuma puiši, bet gan tieši vecāki puiši, kas vairs nerausta meitenes aiz bizēm un neākstās.

pirms 12 gadiem  

Vito, pirms 12 gadiem :

Jāsaka, ka meitenes ir ļoti dažādas šādā vecumā, bet dažas ir tādas, kruas draudzējās ar lielākiem puišiem, bet citas ir tādas, kuras draudzējās tikai ar sava vecuma puišiem.

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Tās ir tikai jūsu puišu viedoklis... Ne visas meitenes 14 gadu vecumā grib draudzēties ar džekiem, es teiktu, ka vairākums to nevēlas darīt kaut cik nopietnā veidā. Ja tā meitene tevi pat draugos neapstiprina, tad pavisam noteikti viņa nevēlas ar tevi draudzēties, iemesli visdrīzāk varētu būt - vai nu viņai vispār tādas lietas neinteresē, vai tu viņai nepatīc.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Es runāju par tīņu vecuma īpatnībām, pusaudžu vecumā meitenēm ir lielāka interese par vecāko klašu puišiem nekā par sava vecuma vēl nenobriedušajiem klases biedriem. Tas vai konkrēti šī meitene vēlēsies satikties un draudzēties ar konkrēti šo puisi ir atkarīgs no viņiem pašiem. Taču draudzība nesākās ar draudzības aicinājumu draugiem.lv, lielākā daļa cilvēku savus draugos nepieņem nepazīstamus cilvēkus, pirmais solis kādam ir jāsper, ja puisim ir interese par meiteni, tad viņa ir jāuzrunā.

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Protams,viss atkarīgs no pašiem,bet ja jau šis te meklē padomus, tad te var paust tikai viedokli,kā varētu būt un kas ir tipiski. Cik saprotu, meitene šo puisi pazīst,un ja draugos neapstiprina,tātad nevēlas ar viņu neko pasākt. Draugiem.lv jaunieši ļoti plaši apstiprina pat pilnīgi svešus, bet ja neapstiprina kādu,ko zina,tas skaidri norāda uz noraidījumu.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Ja visi cilvēki atmestu ar roku pie pirmā atteikuma vai neveiksmes, tad dzimstības un laulību skaits samazinātos vismaz uz pusi. Mīlestība no pirmā acu uzmetiena ir retums, lielākoties visas attiecības sākas un attīstās, pārliecinot otru pusīti par savu nodomu nopietnību.

Vito, pirms 12 gadiem :

Es saku arī kā no meitenes viedokļa un paldies par piebildi, ka tajā vecumā meitenes vēl negrib attiecības, taču tas ir tāpēc, ka viņas domā, ka nevienam nepatiks un tā tālāk, arī meitenēm ir savas problēmas, ne tikai puišiem...

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

14 gadi un laulība- te starpā milzīgs okeāns. Var piekrist,ka mīlsetība neveidojas no pirmā acu uzmetiena,tomēr patīk-nepatīk līmenis veidojas tūlīt. No meitenes viedokļa varu teikt,ka reti kas var būt pretīgāks par nepatīkama puiša neatlaidību.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Davey

+31

 
Tev vajadzētu sākt ar viņu runāt un tad jau viss aizietu, tikai neesi garlaicīgs un uzturi sarunu, inb4 - atrodi kādu brīdi kad uzsākt sarunu ...

pirms 12 gadiem  

Vito, pirms 12 gadiem :

Es vēlētos piebilst meiteņu viedokli.. (Nevajag to uztvert kā aizvainojumu, bet tās ir meiteņu domas, ka vairākums puišu līdz 16 ir nedaudz pastulbi, tāpēc meitenes meklē sev lielākus puišus, kas viņām liksies kā saka nu sakarīgi, ja tā var teikt)

Tā domā vairākums meiteņu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vienkarsi aicini vinu uz vienkarsam vietam visur megini but klat esi mierigs jauta ka vinai iet ko vina dara megini biezak zvanit kad vinu gribi satikt sakopies stiligi ja nezini ka tad paskaties interneta un interneta paskaties ka labak uzvesties tad tev ir 80% ka vina ir tava

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Briniskigaa

+730

 
Noskaties Zaycev +1

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.