Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1578 skatījumi

Kāpēc ir tādi pāri, kuri kaujās un strīdās nonstopā, bet vienalga ir kopā?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Piemēram, virs manis kādreiz dzīvoja kaimiņi, kuri katru nakti savā starpā dirsās. Vienīgais, ko es vakaros dzirdēju, kad gāju gulēt, bija tas, kā raud sieva un bērni, kā lido kaut kādas mēbeles un kaut kas šķīst, kā vīrs bļauj «bļe tu mani mīli vai nē?» :D

Kas tiem cilvēkiem dirsu plēš kopā dzīvot? Tā ir tjipa «mīlestība»? Čikses saietas ar tādiem un tad sūdzas, ka dzīvē nihuja nav redzējušas un tikai vīru pēc pjankām vākušas nonstopā.

— А если тебе жена скажет «бросай пить», ты перестанешь пить?
— Как сказал один мой товарищ: «смени бабу».

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Cilvēki tik dažādi un atšķirīgi. Viennozīmīgu atbildi nemaz nav iespējams sniegt. Tas, kas viņus vieno, ir stiprāks par nesaskaņu brīžiem. Nemaz nav tik viegli atbildēt, kas viņus saista katrā konkrētā gadījumā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris

+9765

 
tie ir dziivnieki,turas kopā tikai seksa dēļ:) bet ir jau arii vēl tādi kuriem patiik sadomazohisms,viņiem tāda veida attieciibas pat sagādā baudu...

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Moška arī seksa dēļ, bet es šā vai tā nevaru iedomāties, ka tā ir. Ja man otrs cilvēks līdz riebumam besī ārā un es ar viņu katru nakti taisu skandālus, tad ar viņu tak drāzties nemaz negribas...

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

kāda tur vēl seksa dēļ???

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
šitie grib būt kopā, jo nemāk šķirties, un klaigas un trauku sišana šiem ir ikdienišķa lieta, bez kā grūti iztikt - piem., ja pretinieks aizlaižās uz kādām stundām viskarstākajā brīdī. Tāpat kā Mexikas seriālos - raud vienā raudāšanā, un tā ir norma.

pirms 12 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

vēl to varētu nosaukt - pārī neviens neuzskata, ka viņam būtu pirmajam, kas bēg/atkāpjas/padodas

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nezinu ka ir patiesībā,bet katram pašam jāizlemj ko darit,citi tur nevar padomu dot.Jo katrā cilvēkā ir arī kaut ,kas labs.Bieži tās ir bailes palikt vienai.Jo nav jau mums tik daudz to ideālo vīriešu.Un bieži ir tā no vilka mūc,lācim uzskrien.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
konkrētajā gadijumā izklausās, ka sievietē ir totaļi zem tupeles un visu pacieš bērnu dēļ. tipa lai viņiem nebūtu jāredz šķiršanaš un jādzīvo bez tēva. bet nu es nezinu vai tas šājā gadijumā tomēr nebūtu labāk.

parasti šādi pāri paliek kopā kautkāda mazohisma dēļ vai bailēs par to, "ko cilvēki padomās"... Citu izskaidrojumu nav.

Vai arī sievietes ir tik izmisušas, ka iestāsta sev ka ir vecas, resnas, neglītas un priecājas par katru pajolu, kas uz viņām paskatās un piekrīt dzīvot kopā. Un tad nu aptekalē tos memļakus kā prinčus, tie savukārt ar laiku pierod. Rezultātā sadzimst bērni un smuka sieviete pati sevi noraksta nelaimīgā laulībā. Čalis kož, labi ja vēl kaut kur strādā, bet dzīve ir izjāta ne tikai sievietei un bērniem, bet arī tuvākajiem radiem.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.